Pont Dodin – Begu – WTA Australian Open – 18.01.2022

Irina Begu, una dintre cele 5 românce prezente pe tabloul principal de la Australian Open, este cotată cu prima șansă de către bookmakeri în confruntarea cu Oceane Dodin. Sperăm ca acest lucru să se confirme, iar conaționala noastră să obțină „biletele” pentru turul secund, unde o poate avea drept oponentă pe Elise Mertens.

pronosticuri pariuri dodin vs begu

Oceane Dodin

Locul 96 pentru Oceane ar fi însemnat la altă ediție de Australian Open prezența în calificări, însă datorită absențelor din top 100, franțuzoaica a prins un loc în primul tur.

Dodin a jucat destul de modest în primele 2 competiții din acest an, pierzând în calificări atât la Melbourne Summer Set 2, cât și la Sydney, însă la ultimul turneu a beneficiat de statutul de lucky-looser și a ajuns până în optimi.

Nu este la prima experiență la acest Grand Slam, fiind cea de-a 5-a prezență pe tabloul principal, însă n-a reușit să treacă niciodată de turul secund.

Irina Begu

Față de Oceane, Irina a luat parte la un singur turneu, Melbourne Summer Set 2, unde a ajuns până în sferturi, fiind eliminată de câștigătoarea competiției, Amanda Anisimova.

Begu vine după un 2021 foarte bun, în special pe hard outdoor, unde a bifat o finală de WTA la Cleveland.

Nu mai puțin de 10 prezențe avea până în acest an pe tabloul principal de la AO, Irina, bifând în 2015 o performanță excelentă: optimile de finală.

Întâlniri directe

Pe iarba de la Wimbledon, în 2019, Oceane și Irina s-au înfruntat pentru prima dată.

La acel moment, Dodin a obținut cu greu o victorie, scor 6-3, 1-6, 8-6.

Pronostic Dodin – Begu

Sincer să fiu mi se par foarte dezechilibrate cotele oferite de casele de pariuri și cred că Begu va avea un meci mult mai dificil decât pare.

Vorbim totuși de un prim tur în cadrul unui Grand Slam, unde cecul pentru o victorie ajunge la 102,000 dolari, astfel că motivația este una imensă.

Oceane vine după un meci excelent jucat în compania Belindei Bencic, o jucătoare de top și dacă va juca la fel și contra Irinei, n-o văd bine pe conaționala noastră.

Din cele 3 înfrângeri suferite în acest an, în 2 din acestea franțuzoica a acoperit handicapul și nu a pierdut la o diferență mai mare de 3 game-uri.

Cele 43 victorii obținute anul trecut pe toate suprafețele îi dau încredere lui Dodin, care poate să facă un meci bun la AO.

Pronostic: +4.5 game-uri Dodin, cota 1.80!