Dortmund – Besiktas ponturi pariuri 07.12.2021

dortmund besiktas ponturi pariuri

Formatia turca, Besiktas Istanbul, este la ultima prezenta in competitiile europene in acest sezon. Marti, de la ora 22:00, echipa antrenata de Sergen Yalcin va juca in Germania impotriva celor de la Borussia Dortmund. Va fi o noua intalnire directa cu cel putin 3 reusite? VEZI mai jos care este sugestia mea de la aceasta partida!

dortmund besiktas ponturi pariuri

Dortmund.

Este cu moralul afectat dupa ce in weekend a pierdut pe propriul teren derby-ul cu marea rivala Bayern Munchen. Julian Brandt, marcatorul primului gol cu bavarezii, a fost schimbat pe parcursul celei de-a doua reprize din cauza unei lovituri puternice la cap; astfel, disponibilitatea acestuia pentru jocul de marti seara este pusa sub semnul intrebarii.

Emre Can este o absenta certa; mijlocasul de origine turca nu poate evolua deoarece este suspendat dupa ce a fost avertizat cu cartonas rosu in meciul cu Sporting Lisabona din runda precedenta de Liga Campionilor.

Erling Haaland a fost titular pentru prima data de la revenirea dupa accidentare, insa cred ca de aceasta data Marco Rose nu il va include pe atacantul norvegian in unsprezecele de start, cel mai probabil ofensiva urmand a fi condusa de Donyell Malen.

Besiktas.

Nu traverseaza o perioada prea buna, inregistrand 6 infrangeri si 1 rezultat de egalitate in ultimele 7 partide oficiale din toate competitiile.

Este lanterna rosie a acestei grupe de Liga Campionilor cu 0 puncte si cu un golaveraj negativ de 3:14 (cel mai slab atac si cea mai slaba defensiva).

Brazilianul Josef este din nou disponibil pentru jocurile de Liga Campionilor; acesta a lipsit in confruntarea cu Ajax din etapa trecuta deoarece a fost suspendat. Destul de probabil ca mijlocasul de 32 de ani sa se regaseasca printre titularii partidei de pe Signal Iduna Park.

Miralem Pjanic a ramas pe banca in confruntarea cu Kasimpasa, dar si el se va regasi cel mai probabil in primul 11 in disputa de marti seara.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Dortmund (4-2-3-1): Kobel – Meunier, Akanji, Pongracic, Schulz – Witsel, Dahoud – Reinier, Reus, Wolf – Malen.

Besiktas (4-1-4-1): Destanoglu – Rosier, Vida, Welinton, Ridvan Yilmaz – Josef – Ghezzal, Pjanic, Hutchinson, Larin – Batshuayi.

Absenti.

  • Dortmund: Emre Can, Burki, Morey Bauza, Moukoko, Reyna, Schmelzer (indisponibili), Brandt, Thorgan Hazard (incerti).
  • Besiktas: Gunok, Tore (indisponibili), Teixeira (incert).

Istoric Confruntari Directe.

  • S-au mai intalnit o singura data, in meciul tur din aceasta grupa; Dortmund s-a impus in Turcia cu 1-2. Pentru ca formatia germana sa castige si de aceasta data cu acelasi scor (2-1), se da cota 9.25 la Betano.

Ponturi pariuri Dortmund – Besiktas – ionel_iulian94.

Dat fiind faptul ca se intalnesc echipele cu cele mai slabe defensive din aceasta grupa, dar si ca acest meci este lipsit de o miza importanta, cred ca vom asista la o partida generoasa in goluri, cu cel putin 1-2 goluri marcate inca din prima repriza.

Avand in vedere cele precizate mai sus, la pariuri Champions League de marti recomand pronosticul Asiatic Total goluri prima repriza peste 1.0 in disputa de pe Signal Iduna Park, pronostic cotat cu 1.50 la Betano (in cazul in care se marcheaza 1 singur gol in prima repriza, se returneaza suma pariata).

Pronostic Dortmund – Besiktas & Cota: Asiatic Total goluri prima repriza peste 1.0 – 1.50