Dortmund – Bremen ponturi pariuri 18.04.2021

dortmund - bremen ponturi pariuri

Signal Iduna Park gazduieste duminica dupa amiaza confruntarea dintre Borussia Dortmund si Werder Bremen. Cele doua formatii se vor intalni de la ora 16:30 in runda cu numarul 29 din Bundesliga.

dortmund - bremen ponturi pariuri

In acest articol mi-am propus sa va prezint cele mai bune informatii despre acest meci, dar si un pont la pariuri pe care il voi juca la 888Sport. Afla din articolul Cod bonus 888Sport cum poti lua bonusul maxim de aici.

Dortmund.

A fost eliminata miercuri de catre Manchester City din Champions League. A fost invinsa cu scorul general de 2-4. Ramane astfel cu doua obiective in acest final de sezon: prezenta pe locurile de Liga Campionilor si castigarea Cupei Germaniei.

Este clasata momentan doar pe locul cinci in Bundesliga. Se afla la o distanta de sapte puncte fata de pozitia a patra. Ar cam trebui sa castige tot pana la final daca vrea s-o ajunga din urma pe Eintracht. In cele sase etape ramase are trei confruntari foarte dificile, cu Wolfsburg, Leipzig si Leverkusen.

S-a impus in doar doua din precedentele cinci runde. Nu reuseste sa-si ridice nivelul in aparare, iar in patru din aceste confruntari a luat minim doua goluri. Desi atacul se prezinta bine, trebuie mentionat ca si Stuttgart a marcat mai multe goluri decat ea.

Bremen.

Traverseaza o forma modesta si are patru esecuri consecutive suferite in campionat. Din cauza acestor rezultate distanta fata de zona retrogradarii s-a micsorat la doar patru puncte. S-ar putea astfel sa aiba mari probleme in acest final de sezon.

E o echipa imprevizibila, care poate produce surprize. Sa nu uitam ca in acest sezon a incurcat in deplasare echipe precum Bayern, Leverkusen sau Frankfurt. Are mare nevoie de un rezultat pozitiv, astfel ca n-ar fi exclus sa faca un meci bun.

Defensiva a cam cedat in ultima perioada si a luat zece goluri in precedentele patru runde. Lipsesc de la acest meci doi fundasi importanti, respectiv Augustinsson si Toprak, astfel ca ma astept sa incaseze macar doua goluri.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Dortmund (4-3-3): Hitz – Morey, Akanji, Hummels, Guerreiro – Can, Bellingham, Dahoud – Knauff, Reus, Haaland.

Bremen (3-5-2): Pavlenka – C. Groß, Moisander, Friedl – Gebre Selassie, Agu, Möhwald, M. Eggestein, Schmid – Sargent, Rashica.

Absenti.

  • Dortmund: Delaney, Moukoko, Sancho, Schmelzer, Witsel, Zagadou.
  • Bremen: Augustinsson, Plogmann, Toprak, Woltemade.

Istoric Confruntari Directe.

  • Dortmund s-a impus la limita in meciul tur, cu scorul de 2-1.
  • 13 din ultimele 14 intalniri directe din Bundesliga au fost de GG.

Ponturi pariuri Dortmund – Bremen – DBook.

Initial voiam sa mizez pe un succes al gazdelor, insa problemele defensive pe care le au acestea m-au facut sa ma razgandesc. Anticipez mai degraba un meci foarte spectaculos, la fel cum au fost cam toate intalnirile directe din ultimii ani.

Meciurile din acest sezon a lui Dortmund sunt extrem de frumoase. 12 din precedentele 13 confruntari de Bundesliga au fost de 3+. Haaland e intr-o forma senzationala in acest sezon si reuseste sa traga linia de atac dupa el. Defensiva insa se prezinta catastrofal si incaseaza in medie aproape 1.5 goluri pe intalnire.

Werder nu joaca rau in deplasare si a inscris 18 goluri in cele 14 meciuri jucate departe de casa. Oaspetii pot astfel sa profite de problemele defensive ale gazdelor si cred ca vor fi si ei foarte activi in atac. Asadar, mizez pe 3+, unul dintre cele mai bune ponturi la pariuri ale zilei.

Pronostic Dortmund – Bremen Peste 2.5 goluri – 1.50!