Dortmund – Freiburg ponturi pariuri 14.01.2022

dortmund freiburg ponturi pariuri

Freiburg o vizitează vineri pe Dortmund, duel care se va desfăşura fără spectatori, pe stadionul Signal Iduna Park, începând cu ora 21:30. Cele două formaţii îşi vor măsura forţa în cadrul etapei a 19-a din Bundesliga. Îţi recomand să urmăreşti şi celelalte ponturi Germania.

dortmund freiburg ponturi pariuri

Dortmund

Dortmund se situează pe poziţia secundă în Bundesliga, cu 37 puncte acumulate şi un bilanț de 12 victorii, o remiză și 5 înfrângeri, aflându-se la 6 puncte distanță de echipa lider, Bayern Munchen.


Nu traversează o perioadă tocmai bună, în ultimele 5 meciuri reuşind să obţină doar 7 puncte. Vine după o partidă grea, în deplasare, împotriva celor de la Frankfurt, echipă pe care au reuşit să o învingă, cu scorul de 3-2. Deşi la pauză scorul a fost 0-2, Dortmund a reuşit să întoarcă rezultatul.


Cel mai în forma jucător al echipei este Erling Haaland, care are un total de 13 goluri şi 5 assist-uri în 12 prezențe. Se află pe poziţia a 3-a în top-ul golgheterilor din acest sezon de Bundesliga, după Robert Lewandowsi şi Patrik Schick.

Freiburg

Ţinând cont de faptul că lupta din acest sezon de campionat pentru primele 4 locuri este foarte strânsă, au nevoie de o victorie în partida de astăzi, pentru a-şi păstra locul care asigura calificarea în grupele Champions League.


În acest moment, se situează pe poziţia a 4-a, cu 30 puncte acumulate şi un bilanț de 8 victorii, 6 remize și 4 înfrângeri. Se află într-o formă puţin mai bună decât adversara sa de astăzi, acumulând 8 puncte în ultimele 5 partide disputate.


În etapa precedenta aceştia au obţinut doar un punct, împotriva penultimei clasate, Bielefeld. După primele 46 minute ale meciului, Freiburg conducea cu scorul de 2-0, dar au încasat două goluri, în minutul 60, respectiv 87, ducând scorul la un rezultat final de 2-2.

Echipe probabile şi absenţi

Echipe probabile

Dortmund(4-2-3-1): Kobel; Meunier, Zagadou, Hummels, Guerreiro; Bellingham, Dahoud; Brandt, Reus, Hazard; Haaland

Freiburg(4-2-3-1): Flekken; Kubler, Schlotterbeck, Lienhart, Gunter; Haberer, Hofler; Sallai, Woo-Yeong, Grifo; Holer

Absenţi

Dortmund: Akanji, Burki, Morey Bauza, Reyna, Schmelzer, Unbehaun, Wolf, Zagadou.

Freiburg:

Istoric confruntări directe

Dacă ne uităm pe statistici, putem observa că întâlnirile dintre cele echipe produc multe goluri. Ultima partidă în care s-au întâlnit, a avut loc în turul acestui campionat, în runda a 2-a, unde Freiburg s-a impus, cu scorul de 2-1.


În sezonul precedent cele două şi-au împărţit victoriile, în tur, Dortmund impunându-se cu scorul de 4-0, iar în retur, Freiburg, cu scorul de 2-1.

Dortmund – Freiburg ponturi pariuri – Flavius08

Casele de pariuri o dau mare favorită pe Dortmund, betano oferă o cotă de 1.52 pentru victoria acestora. În cazul în care nu ai cont, poţi primi un bonus de 1000 RON – vezi din articolul cod bonus betano cum faci asta.

Din cele 18 etape disputate de către Dortmund în acest sezon de campionat, doar 3 au avut un rezultat final cu sub 2.5 goluri. În timp ce echipa adversă de astăzi, Freiburg, are o medie de 2.7 goluri per meci.

În opinia mea, vom avea parte de un meci spectaculos, în care se vor marca multe goluri, aşa cum ne-au obişnuit cele două din istoria întâlnirilor directe. Tind să cred că oricare formaţie poate pleca cu cele 3 puncte puncte după această dispută.

Pronostic Dortmund – Freiburg: Ambele echipe înscriu, Peste 2.5 goluri & Peste 6.5 cornere – COTĂ 2.22