Dortmund – Furth ponturi pariuri 15.12.2021

dortmund furth ponturi pariuri

La mijlocul saptamanii avem etapa intermediara si in Bundesliga, iar etapa cu numarul 16 ne propune un meci interesant, Borussia Dormund intalnind-o acasa pe lanterna rosie Furth, intr-un meci de la care asteptam spectacol si goluri multe.

Partida se va disputa pe Signal Iduna Park din Dortmund, incepand cu ora 21:30.

dortmund furth ponturi pariuri

Urmariti analiza partidei, pontul propus la casa de pariuri Betano si accesati sectiunea cod bonus Betano pentru a primi bonusurile oferite pariorilor!

Dortmund

Borussia ocupa pozitia secunda in clasament, pierzandu-se in ultimele doua etape sansele la titlu. Au adunat in cele 15 etape, 31 de puncte, cu 36 de goluri marcate si 23 incasate. Au nevoie de 3 puncte in acest meci intrucat exista pericolul ca echipa de pe locul 3, Leverkusen sa se apropie amenintator.

Au o perioada foarte slaba in campionat, pierzand in urma cu 2 etape derbyul cu Bayern, dupa un meci spectaculos, scor 2-3, iar etapa trecuta au remizat neasteptat pe terenul lui Bochum, scor 1-1, fiind condusi, au avut un gol anulat pentru offside si au egalat abia in minutul 85.

Pe teren propriu, Dortmund are 7 victorii din 8 partide, fiind la egalitate cu Bayern pe locul 1 in clasamentul jocurilor de acasa, avand marcate 23 de goluri si incasate 12.

Furth

Furth este lanterna rosie a clasamentului, avand doar 4 puncte in acest sezon, fiind practic deja condamnati la retrogradare, intrucat au de recuperat 13 puncte fata de primul loc care asigura salvarea.

Furth au infrangeri pe linie in cele 15 etape, cele 4 puncte fiind adunate dintr-o remiza in etapa a 2-a, acasa cu Bielefeld si o victorie neasteptata, in etapa precedenta, acasa cu Union Berlin, scor 1-0. Inainte de aceasta victorie au incasat 2 infrangeri dureroase, 2-6 acasa cu Hoffenheim si 7-1 in deplasare la Leverkusen.

Pe teren strain, Furth nu a reusit sa adune niciun punct in acest inceput de sezon.

Echipe probabile si absenti

Echipe probabile

Dortmund (4-2-3-1): Kobel – Meunier, Hummels, Zagadou, Schulz – Dahout, Can – Brandt, Reus, Bellingham – Haaland

Furth (4-3-3): Burchart – Meyehofer, Griesbeck, Bauer, Willems – Seguin, Christiansen, Tilman – Hrgota, Ablana, Kallevik

Absenti

Dortmund: Akanji, Burki, Guerreiro, Malen, Bauza, Moukoko, Reyna, Schmelzer, Unbehaun

Furth: Funk, Hoogma, Jung, Kehr, Ngankam, Viergever

Istoric confruntari directe

Cele doua echipe s-au intalnit ultima data in 2018 in Cupa Germaniei, partida terminandu-se la egalitate, iar Dortmund a mers mai departe, dupa un gol marcat in minutul 120 de Reus.

Dortmund si Furth s-au mai intalnit in campionat in sezonul 2012 – 2013, iar Borussia s-a impus in ambele partide.

Dortmund – Furth ponturi pariuri – Paul0722

Pariati pontul propus pentru aceasta partida cat si alte ponturi pariui azi oferite de tipserii nostri!

Dortmund are nevoie de puncte, iar un meci cu ultima clasata este sansa ideala sa obtina o victorie convingatoare care sa le refaca moralul si sa le aduca turatia la cote inalte pentru meciurile viitoare.

Furth vine dupa prima victorie in acest sezon si spera sa ofere o surpriza in acest meci. Nu le ramane decat sa se bucure de acest sezon si sa incerca sa adune cat mai multe puncte, fiind practic condamnati la retrogradare, daca nu cumva vor aduna cateva rezultate neasteptate.

Am fost nevoit sa caut un pariu combinat pentru a putea sa cresc cota, intrucat Dortmund este favorita clara, fiind neclar doar scorul la care se va impune, orice alt rezultat decat o victorie clara ar fi un dezastru.

Pronostic Dortmund – Furth: 1 pauza 1 final si peste 3.5 goluri – COTA 2.10!