Dortmund – Hertha ponturi pariuri 14.05.2022

dortmund hertha ponturi pariuri

Bundesliga ne ofera etapa de etapa partide spectaculoase, titlul a fost acordat celor de la Bayern, iar in etapa cu numarul 34, ultima a sezonului, Hertha Berlin, clasata pe pozitia a 15-a, la 3 puncte de primul loc retrogradabil, se va deplasa pe terenul echipei de pe pozitia secunda, Dortmund intr-un joc care mai conteaza doar pentru oaspeti si pentru Haaland care va juca ultima partida in tricoul celor de la Dortmund.

Partida se va disputa Sgnal Iduna Park din Dortmund, incepand cu ora 16:30 si fiind transmis in Romania de canalele Prima Sport, Digi Sport si Look Sport!

dortmund hertha ponturi pariuri

Urmariti analiza partidei, pontul propus la casa de pariuri Favbet si accesati sectiunea Favbet bonus fara depunere pentru a beneficia de avantajele oferite pariorilor!

Dortmund

Dortmund nu a reusit sa o detroneze nici in acest sezon pe Bayern, multumindu-se cu pozitia a 2-a in clasament. Dupa disputarea a 33 de partide au adunat 66 de puncte, cu 83 de goluri marcate si 51 incasate. Nu ii mai poate intrece Leverkusen, astfel ca sunt linistiti in aceasta partida si vor evolua doar pentru fani.

In precedentele 3 partide de campionat au inregistrat doua infrangeri, 3-1 cu Bayern si 3-4 acasa cu Bochum si o victorie etapa trecuta 1-3 in deplasare cu deja retrogradata Furth.

Acasa, Dortmund a disputat 16 partide in care au adunat 36 puncte, cu 50 goluri marcate si 27 incasate, clasandu-se pe pozitia a 2-a in clasamentul jocurilor disputate pe teren propriu.

Hertha

Hertha are un sezon slab, mult sub asteptari si sub valoarea lotului avut la dispozitie de neamtul Felix Magath. Dupa disputarea a 33 de partide au adunat 33 de puncte, cu 36 de goluri marcate si 69 incasate. Au sansa sa mai urce cel putin o pozitie in clasament daca vor obtine cele 3 puncte si sa isi asigure salvarea de la retrogradare sau pot sa cada pe loc de baraj in cazul in care vor fi invinsi, iar Stuttgart va castiga acasa cu Koln.

In precedentele 5 partide au inregistrat o infrangere 1-4 acasa cu Union Berlin, doua victorii, 0-1 in deplasare cu Augsburg si 2-0 acasa cu Stuttgart, au remizat 1-1 in deplasare cu Bielefeld si au fost invinsi etapa trecuta acasa 1-2 de Mainz.

In deplasare, Hertha a disputat 16 partide in care au adunat 12 puncte, cu 12 goluri marcate si 36 incasate, clasandu-se pe pozitia a 15-a in clasamentul jocurilor disputate pe teren propriu.

Echipe probabile si absenti

Echipe probabile

Dortmund (4-3-3): Hitz – Guerreiro, Zagadou, Akanji, Can – Wolf, Witsel, Bellingham, Reus, Haaland, Brandt

Hertha (4-2-3-1): Lotka – Pekarik, Boyata, Kempf, Dardai – Tousart, Ascacibar – Richter, Boateng, Serdar – Selke

Absenti

Dortmund: Dahoud, Hazard, Hummels, Kobel, Malen, Meunier, Morey, Reyna, Schmelzer, Tigges.

Hertha: Jarstein, Jovetic, Lee Dong-Jun, Nsona, Schwolow

Istoric confruntari directe

Meciul tur s-a incheiat cu victoria celor de la Hertha cu scorul de 3-2, dupa ce Borussia a condus cu 0-1 prin reusita lui Brandt, Hertha a marcat apoi in 3 randuri prin Belfodil si Richter – dubla, iar Tigges a inchis tabela pentru Dortmund.

In precedentele 5 partide directe, Dortmund are 4 victorii, iar Hertha s-a impus o singura data.

Dortmund – Hertha ponturi pariuri – Paul0722

Pariati pronosticul propus de mine pentru acest joc pentru a beneficia de bonusuri pariuri oferite de partenerii nostri!

Dortmund va juca partida la victorie, pentru a lasa o impresie placuta fanilor la finalul acestui sezon, iar pentru Haaland va fi un joc special, in care va incerca sa marcheze datorita faptului ca este ultimul lui joc, urmand sa plece la Manchester City din vara.

Hertha este o echipa in forma in acest moment si are sansa sa transeze lupta pentru retrogradare cu orice rezultat pozitiv inregistrat in acest joc.

Consider ca gazdele vor reusi sa se impuna, deoarece au o motivatie destul de mare, sunt nevoiti sa castige pentru a-si multumi fanii, iar oaspetii au nevoie de cel putin un punct pentru a fi siguri ca vor juca si in sezonul viitor in Bundesliga.

Pronostic Dortmund – Hertha: Pauza sau final X – COTA 2.23!