Dortmund – Koln ponturi pariuri 28.11.2020

Dortmund - Koln ponturi pariuri 28112020

Borussia Dortmund are un adversar facil in etapa a 9-a din Bundesliga, Koln fiind penultima clasata. Gazdele pornesc cu prima sansa in acest meci, care se va desfasura cu incepere de la ora 16.30 pe Signal Iduna Park. Daca esti in cautare de ponturi pentru aceasta intalnire iti recomand articolul urmator unde vei gasi unul cu o cota de 1.72.

Dortmund - Koln ponturi pariuri 28112020

Borussia Dortmund.

Ocupa locul secund in campionatul german cu 18 puncte, unul in minus fata de liderul Bayern Munchen, care, alaturi de Augsburg sunt singurele formatii cu victorii in fata sa in Germania.

Vine dupa o victorie scor 3-0 reusita cu belgienii de la Club Brugge, succes care ii asigura in mare masura calificarea in faza urmatoare a Champions League.

Erling Haaland a marcat 23 de goluri in 22 de meciuri jucate in campionat, stabilind astfel un record in ceea ce priveste eficacitatea unui debutant.

Ultima sa remiza a fost pe 17 decembrie 2019, un 3-3 cu Leipzig, de atunci a inregistrat 19 victorii si 7 esecuri.

Koln.

Cu doar 3 puncte in 8 meciuri, isi imparte ultimele doua pozitii cu Schalke, minerii avand un golaveraj mult mai slab.

Nu a castigat pana in prezent nicio intalnire in aceasta editie de Bundesliga, punctele au fost obtinute ca urmare a 3 rezultate de egalitate.

Sebastian Andersson este golgheterul echipei cu doua reusite, de asemenea tanarul de doar 18 ani, Jan Thielmann, are doua pase decisive.

Tapii evolueaza destul de neglijent in defensiva actualul sezon, 6 lovituri de pedeapsa au fost acordate impotriva lor in cele 8 jocuri.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Dortmund (4-2-3-1):  Burki – Meunier, Akanji, Hummels, Guerreiro – Can, Witsel – Sancho, Reus, Reyna – Haaland.

Koln (4-1-4-1): Horn – Wolf, Bornauw, Czichos, Katterbach – Skhiri – Limnios, Duda, Ozcan, Jakobs – Andersson.

Absenti.

Dortmund: Dan-Axel Zagadu, Marcel Schmelzer.

Koln: Jonas Hector, Anthony Modeste, Florian Kainz.

Istoric confruntari directe.

Dortmund a castigat precedentele 4 intalniri directe din campionat, 3 dintre ele la cel putin doua goluri avans.

Ponturi pariuri Dortmund – Koln – Lily84.

Gazdele nu cred ca vor avea mari probleme in acest meci, Erling Haaland este intr-o forma de zile mari, iar acum il va avea alaturi pe Marco Reus.

Koln nu pune mari probleme in atac si din acest motiv nu le dau sanse de a nu pierde la scor infruntarea de pe Signal Iduna Park, nu te poti apara in fata lui Dortmund 90 de minute.

Borussia a castigat 4 din ultimele 5 jocuri de acasa la cel putin 3 goluri diferenta, iar in aterioarele doua cu tapii de pe teren propriu a marcat 10 goluri, primind unul singur.

Pronostic Dortmund – Koln: victorie Dortmund handicap -1.5 goluri >> cota 1.72