Dortmund – Koln ponturi pariuri 30.10.2021

dortmund koln ponturi pariuri

Dortmund si Koln se infrunta in cadrul rundei cu numarul 10 din Bundesliga 1 in aceasta dupa-amiaza de sambata incepand cu ora 16:30 pe Signal Iduna Park. Oaspetii vor sa puna capat seriei de rezultate negative si sa faca un meci mare pe terenul galbenilor, insa se anunta o partida extrem de dificila, mai mult pe fondul unei forme excelente in dreptul gazdelor care au ajuns la 3 victorii consecutive in campionat.

Dortmund.

Marco Rose se dovedeste a fi omul perfect pentru formatia din Dortmund care a reusit sa stranga alaturi de galbeni nu mai putin de 21 de puncte in precedentele 9 runde si sa urce tocmai pe locul secund in clasament, la un punct in spatele liderului Bayern.

Sapte victorii si doua infrangeri inregistreaza Dortmund pana acum, iar de cca 3 etape, a reusit sa stranga numai succese. Se pare ca pauza competitionala a fost benefica pentru galbeni care au revenit in Bundesliga 1 cu o victorie, scor 3-1 in fata celor de la Mainz.

Intr-adevar, inaintea jocului din runda precedenta, Dortmund isi revenea cu greu dupa esecul usturator de la Amsterdam, scor 4-0, in fata celor de la Ajax, dar iata ca trupa lui Rose a puncat din nou in campionat. S-a impus cu acelasi scor pe terenul Arminiei, chiar si fara Haaland in teren.

Thorgan Hazard a fost responsabil cu golurile din partida de Cupa, disputata la mijlocul acestei saptamani, Dortmund reusind sa acceada in optimi dupa un 2-0 pe teren propriu cu Ingolstadt.

Koln.

La fel ca in cazul gazdelor, Baumgart se dovedeste a fi si el o schimbare numai buna pentru banca echipei din Cologne care se bucura in acest moment de un parcurs total diferit fata de cel din stagiunea precedenta.

Conform celor 9 runde disputate pana acum, Koln inregistreaza un total de 13 puncte din 3 victorii si 4 rezultate de egalitate, fiind la doar 4 puncte distanta de locurile de UCL, o performanta nemaipomenita pentru un club ce se lupta la retrogradare.

Din pacate, forma de moment nu este asa de buna, iar revenirea din pauza competitionala a adus a doua infrangere pentru Koln, una de altfel usturatoare, scor 5-0 pe terenul lui Hoffenheim.

Lucrurile nu s-au schimbat nici in prima parte a jocului de acasa din runda precedenta contra celor de la Leverkusen. Oaspetii au inscris doua goluri in primul sfert de ora al jocului, dar elevii lui Baumgart au revenit mult mai motivati in partea secunda si au recuperat dezavantajul de pe tabela prin golurile semnate de Modeste in minutele 63 si 82.

Se pare ca acest rezultat a mers la indigo cu partida din Cupa, mai mult din prisma jocului ofensiv deoarece Modeste a punctat din nou o dubla in repriza secunda, iar apararea a rezistat in fata unui adversar precum Stuttgart, chiar pe terenul acesteia.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Dortmund (3-4-2-1): Kobel – Hummels, Pongracic, Akanji – Hazard, Bellingham, Can, Wolf – Reus, Brandt – Malen

Koln (4-1-3-2): Horn – Schmitz, Kilian, Czichos, Hector – Ljubicic – Ozcan, Duda, Kainz – Modeste, Uth

Absenti.

  • Dortmund:
  • Koln:

Istoric Confruntari Directe.

  • Sezonul precedent le-a apartinut oaspetilor din aceasta dupa-amiaza in privinta rezultatelor directe. Koln a reusit o victorie asteptata de mai bine de 28 de ani pe Signal Iduna Park, scor 2-1, in timp ce pe teren propriu a scos doar un punct, scor 2-2.
  • Pariaza pe cele mai tari ponturi fotbal direct pe platforma celor de la Winmasters unde bookmakerii ti-au pregatit o cota de 3.40 pentru un nou gol semnat de Modeste.

Ponturi pariuri Dortmund – Koln -> Andrew.

Cu o infirmerie in continuare destul de plina si un adversar ce a prins curaj dupa calificarea in optimile Cupei, ma astept la o noua partida cu goluri intre cele doua formatii, mizand pe un pronostic de GG&3+ la o cota foarte buna propusa de Winmasters.

Dortmund se simte foarte bine in campionat chiar si fara Haaland si se pare ca intruneste toate cele necesare pentru a puncta in continuare pe tabela. Totusi, la nivel defensiv, carentele se vad, iar prestatiile cu Mainz si Arminia din centrul apararii pot fi taxate la fel de usor si de fotbalistii oaspeti din aceasta dupa-amiaza.

Koln a trecut rapid peste momentul “Hoffenheim” si se pare ca Modeste le-a ridicat moralul colegilor sai prin cele 4 goluri care au adus un punct in jocul precedent din campionat si calificarea in optimile Cupei. Echipa se prezinta mult mai bine pe toate planurile fata de sezonul trecut, iar cum in stagiunea precedenta, Koln a lasat o impresie foarte buna in jocurile cu Dortmund, ma astept ca scenariul sa fie similar cel putin si de aceasta data.

Pronostic Dortmund – Koln: GG&3+ – 1.65