Dortmund – Rangers ponturi pariuri 17.02.2022

dortmund rangers ponturi pariuri

Dortmund o intalneste pe Rangers in saisprezecimile de finala ale Europa League. Partida tur se va juca joi de la ora 22:00 pe Signal Iduna Park. VEZI mai jos pontul propus de mine la o cota de 1.88 la agentia de pariuri sportive online Unibet!

dortmund rangers ponturi pariuri

Dortmund.

A castigat ultima partida jucata in Bundesliga pe teren advers impotriva lui Union Berlin, meciul terminandu-se cu scorul de 3-0.

Dortmund se situeaza pe locul 2 in Bunesliga si are 46 de puncte acumulate dupa 22 de meciuri disputate. A obtinut 15 victorii, o remiza si a suferit sase infrangeri. A marcat in ultimele 10 din 10 meciuri desfasurate pe teren propriu.

Dortmund a terminat pe locul 3 grupa din care a facut parte in Liga Campionilor, la egalitate de puncte cu secund-clasata Sporting dar pentru ca rezultatele mecurilor directe dintre cele doua adversare au fost in nefavoarea lui Dortmund aceasta nu s-a calificat in optimile Champions League.

Gazdele din aceasta confruntare au castigat 11 din ultimele 15 partide jucate acasa in toate competitiile.

Rangers.

A castigat cu scorul de 3-0 pe teren advers in ultimul meci jucat in optimile Cupei Scotiei impotriva lui Annan.

Oaspetii acestei partide au marcat in ultimele 9 din 10 meciuri desfasurate pe teren advers si se afla pe locul 2 in campionatul intern acumuland 62 de puncte dupa 26 de partide jucate. Au reusit sa obtina 19 victorii, 5 remize si au suferit 2 infrangeri.

Celitc a terminat pe locul 2 grupa din care a facut parte in Eurpa League, la o distanta mare, de 8 puncte, fata de prim-clasata Lyon.

Real Sociedad a pierdut doua din ultimele 15 partide jucate pe teren advers in toate competitiile.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Dortmund (4-3-3): Kobel; Akanji, Zagadou, Hummels, Guerreiro; Bellingham, Witsel, Dahoud; Reus, Brandt, Haaland.

Rangers (4-2-3-1): McGregor; Tavernier, Goldson, Balogun, Bassey; Kamara, Lundstram; Kent, Aribo, Arfield; Morelos.

Absenti:

Dortmund: Wolf, Meunier, Morey, Schmelzer.

Rangers: Jack, Ofoborh, Hagi.

Istoric Confruntari Directe.

Cele doua echipe se intalnesc pentru prima data intr-o confruntare directa in acest mileniu asa ca rezultatele precedente nu prea conteaza.

Ponturi pariuri Dortmund – Rangers – MRRazvan.

Pronosticul propus de mine se gaseste la agentia de pariuri onilne Unibet.

Dortmund a marcat un impresionant numar de 20 de goluri in ultimele 6 partide jucate in toate competitiile. Echipa se descurca bine pe teren propriu, castigand ultimele 3 din 4 partide jucate acasa la o diferenta de minim 3 goluri.

Rangers va incerca sa obtina a patra victorie consecutiva fara gol primit in toate competitiile dar echipei ii va fi greu sa-i faca fata unei echipe de calibrul lui Dortmund.

Pentru ponturi pariuri ma astept ca Dortmund sa reuseasca sa se impuna. Cred ca vom avea parte de un meci spectaculos, cu cel putin trei reusite as ca pariul meu va fi in consecinta.

Pronostic DortmundRangers 1 & 3+ – Cota 1.90!