Dortmund – Union Berlin ponturi pariuri 21.04.2021

ponturi pariuri dortmund vs union berlin

Borussia Dortmund este in cautarea unui nou succes, succes ce ar mentine-o aproape de locurile de Liga Campionilor. In runda a 30-a, „galben-negrii” vor juca acasa cu Union Berlin, partida urmand sa se joace miercuri, de la ora 21:30. Vezi mai jos care este pontul pe care l-am recomandat!

ponturi pariuri dortmund vs union berlin

Dortmund.

In etapa precedenta a facut o demonstratie de fotbal, reusind sa revina de la 0-1 si sa se impuna in cele din urma cu 4-1. Erling Haaland a fost intr-o forma foarte buna, atacantul norvegian reusind o dubla in doar 4 minute. Cu cele 2 reusite, Haaland l-a egalat in topul marcatorilor pe Andre Silva (23 de goluri pentru fiecare).

Are in continuare cateva absente importante; Zagadou, Schmelzer, Delaney, Witsel, Sancho si Moukoko nu vor putea juca in acest meci din cauza accidentarilor.

Ca urmare a rezultatului foarte bun obtinut cu Werder Bremen, este destul de probabil ca Edin Terzic sa nu opereze modificari importante la nivelul primului 11.

Union Berlin.

Cu cele 3 puncte luate din runda precedenta (2-1 acasa cu Stuttgart) a ajuns la un total de 43 de puncte in Germania Bundesliga, pastrand in continuare sanse reale pentru locurile europene.

Sheraldo Becker, Anthony Ujah, Awoniyi, Leon Dajaku si Giesselmann sunt in continuare indisponibili.

Urs Fischer i-a folosit pe Musa si Kruse in atac si sunt sanse mari ca tehnicianul elvetian sa opteze pentru acelasi cuplu de atacanti si de aceasta data.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Dortmund (4-1-4-1): Hitz – Morey Bauza, Akanji, Hummels, Guerreiro – Dahoud – Reyna, Bellingham, Brandt, Reus – Haaland.

Union Berlin (3-4-1-2): Luthe – Friedrich, Knoche, Schlotterbeck – Trimmel, Promel, Andrich, Lenz – Gentner – Musa, Kruse.

Absenti.

  • Dortmund: Witsel, Moukoko, Delaney, Sancho, Schmelzer, Zagadou.
  • Union Berlin: Awoniyi, Becker, Dajaku, Giesselmann, Ujah.

Istoric Confruntari Directe.

  • In fiecare din ultimele 5 intalniri directe, fie s-au marcat peste 2.5 goluri, fie s-a inscris din ambele tabere.
  • In partida din turul campionatului, Union Berlin s-a impus cu 2-1.

Ponturi pariuri Dortmund – Union Berlin – ionel_iulian94.

Eu vad un nou meci spectaculos intre cele doua formatii, cu goluri marcate din ambele tabere. Si de aceea, la ponturi si pariuri Bundesliga de miercuri recomand predictia GG in disputa de pe Signal Iduna Park.

Dortmund vine dupa un joc in care a marcat 4 goluri; mai mult ca sigur va inscrie si in acest meci, mai ales ca este nevoita sa ia toate punctele pentru a pastra sanse reale la locurile de Liga Campionilor. Sansele de a inscrie minimum 1 gol cresc considerabil daca tinem cont de faptul ca Erling Haaland si-a recapatat pofta de goluri.

Chiar daca are o situatie confortabila in clasament, cred ca Union Berlin nu va face doar act de prezenta, ci chiar va incerca sa forteze victoria, mai ales ca si ea are sanse matematice la locurile europene. In plus, daca avem in vedere faptul ca ofensiva oaspetilor a dat randament in fiecare din ultimele 5 etape, iar Dortmund are in continuare o defensiva permisiva, probabilitatea ca Union Berlin sa se aleaga cu cel putin 1 gol creste mult.

In 8 din precedentele 9 partide pe care le-a disputat in toate competitiile, Dortmund a inscris, dar a si incasat gol.

Pronostic Dortmund – Union Berlin & Cota: Ambele marcheaza – 1.74