Dudelange – Bohemians ponturi pariuri 22.07.2021

Dudelange (Luxemburg) primeste vizita lui Bohemians Dublin (Irlanda), intr-un meci din cadrul primei manse din turul II preliminar al Conference League, partida ce va incepe la ora 19:30. Te invit sa vezi pontul propus de mine conform datelor statistice!

Date statistice

Dudelange joaca in Conference League incepand cu turul II preliminar datorita clasarii din editia trecuta de campionat, locul 2, la doua puncte in spatele campioanei Fola.

Dudelange a avut in editia trecuta de campionat cea mai buna defensiva pe teren propriu, cu 14 goluri primite in 15 partide.

In cele 4 amicale ale verii Dudelange a marcat doar doua goluri si a primit 7!

Bohemians a trecut in turul I preliminar al Champions League de islandezii de la Stjarnan, dupa un 1-1 in deplasare si o victorie categorica pe teren propriu.

Bohemians este pe locul 4 in campionatul Irlandei datorita rezultatelor de pe teren propriu. In deplasare se bazeaza pe un joc ultradefensiv, avand o medie de doar doua goluri pe meci!

Sapte din cele 10 meciuri externe ale lui Bohemians din 2021 au avut sub 2,5 goluri. Ultima victorie in deplasare dateaza de la inceputul lunii mai.

Cote Dudelange – Bohemians
1X2
2.853.252.37

Pronostic Dudelange – Bohemians propus de Soimii70.

PronosticCotaAgentieBonus
Total goluri: Sub 2,5 1.75Betano1.000 RON!

Leave a Comment: