Duisburg – Kaiserslautern ponturi pariuri 25.10.2021

Incepand cu ora 20:00 avem in Liga a 3-a a Germaniei intalnirea dintre Duisburg si Kaiserslautern, un meci ce conteaza pentru etapa a 13-a. Te invit sa vezi cateva date statistice interesante si pontul propus!

Date statistice

Duisburg si Kaiserslauren sunt echipe cu vechi state in Bundesliga! Acum ambele se zbat in anonimat in Liga a 3-a a Germaniei.

Duisburg trece prin momente dificile, fiind pe loc retrogradabil chiar si in liga a 3-a, cu 4 infrangeri in ultimele 5 etape.

Forma de moment a gazdelor este una foarte scazuta, dovada faptul ca ultimele 3 infrangeri au fost in fata unor adversare din jumatatea a doua a clasamentului.

Kaiserslautern este echipa momentului in aceasta liga, cu 13 puncte obtinute in ultimele 5 etape, in conditiile in care in primele 7 runde adunase doar 5 puncte!

Precedentele 4 partide s-au incheiat cu victorii la scor ale lui Kaiserslautern, fara gol primit. Printre invinse se afla si liderul Osnabruck.

De 4 ori s-au mai intalnit Duisburg si Kaiserslautern in Liga 3 si de fiecare data au fost meciuri spectaculoase, cu GG si 4+.

Cote Duisburg – Kaiserslautern
1X2
3.203.552.10

Pronostic Duisburg – Kaiserslautern propus de Soimii70.

PronosticCotaAgentieBonus
Kaiserslautern marcheaza peste 1,5 goluri1.95Betano1.000 RON!

Leave a Comment: