Caută
Close this search box.

Eibar – Huesca ponturi pariuri 27.02.2021

Eibar Huesca Ponturi Pariuri

Incepem ziua de sambata din La Liga cu o partida intre doua formatii aflate in lupta directa pentru evitarea retrogradarii. Huesca se deplaseaza pe terenul celor de la Eibar acolo unde isi doreste sa lege un nou succes.

Eibar Huesca Ponturi Pariuri

Ti-am pregatit o cota de 4.25 destul de indrazneata la jocul de pe Estadio Municipal de Ipurua ce isi are start-ul de la ora 15:00, si pe care o poti gasi in avancronica de mai jos.

Eibar.

Anul 2021 se dovedeste a fi unul extrem de dificil pentru formatia condusa de la margine de Mendilibar.

Eibar nu a mai bifat un succes din primele zile ale lunii ianuarie, iar de atunci se chinuie in zona rosie a clasamentului, aflandu-se pe locul 17 cu 21 de puncte, exact deasupra liniei, insa cu acelasi numar de puncte.

A remizat cu Valladolid in urma cu 2 etape, scor 1-1, desi jocul a fost controlat in mare parte de echipa gazda. La fel s-a intamplat si in jocul cu Elche acolo unde a pierdut, scor 0-1, desi a avut initiativa, atat la numarul de ocazii cat si la posesie, insa iata ca sansa nu a fost de partea ei.

Huesca.

Poarta eticheta de lanterna rosie in acest moment in clasamentul din La Liga. Ocupa asadar ultima pozitie cu 19 puncte, aflandu-se la 2 distanta chiar de combatanta din aceasta dupa-amiaza.

Un parcurs greu si pentru echipa lui Rojo Martin care insa vine dupa 2 victorii in ultimele 5 jocuri. A castigat cu 3-1 pe terenul lui Valladolid, ca mai apoi sa piarda ambele confruntari cu Real Madrid si Sevilla, insa la un singur gol diferenta.

Succesul a venit din nou, chiar in etapa precedenta, scor 3-2 impotriva Granadei. Huesca chiar a stiut sa gestioneze foarte bine ocaziile de gol, si iata ca face un pas important in lupta pentru evitarea retrogradarii.

Echipele probabile si absenti

Echipele probabile.

Eibar (4-4-2): Dmitrovic – Cote, Bigas, Arbilla, Pozo – Leon, Diop, Exposito, GIl – Kike, Enrich

Huesca (3-4-2-1): Fernandez – Pulido, Siovas, Insua – Galan, Rico, Seoane, Maffeo – Ferreiro, Escriche – Mir Vicente

Absenti.

Eibar : Correa, Rodrigues
Huesca : Luisinho, Mosquera, Silva, Valera

Istoric Confruntări Directe

Am avut parte de un egal cu goluri la jocul de pe terenul celor de la Huesca acolo unde Eibar a plecat invinsa, remizand cu scorul de 1-1, dupa un joc controlat in mare masura de formatia gazda de la acea vreme.

Daca pariezi din strainatate iti recomand sa citesti si articolul Case de pariuri Anglia ca sa vezi cele mai bune case pentru romanii din UK.

Ponturi pariuri Eibar – Huesca -> Andrew.

Oaspetii fac deplasarea la Eibar cu gandul la un nou rezultat pozitiv pe care sunt convins ca il pot obtine daca vor practica acelasi joc ca in etapele precedente.

Eibar va fi din nou cu initiativa, insa nu cred ca are capacitatea necesara sa bifeze succesul. Este obligata sa inscrie pentru a numai repeta experienta din partida cu Elche. A marcat in 4 din ultimele 5 jocuri de pe teren propriu.

Huesca are moralul ridicat dupa succesul cu Granada si poate pleca neinvinsa din aceasta deplasare desi in jocurile de pe teren strain, apetitul oaspetilor cam scade. Este pe ultima pozitie cu 8 puncte in partidele din deplasare, si pare ca are o misiune extrem de dificila in ceea ce priveste victoria.

Pronostic Eibar – Huesca :X solist & Ambele marcheaza- Cota 4.25