Eibar – Sociedad ponturi pariuri 26.04.2021

eibar - real sociedad

Un duel foarte interesant din La Liga are loc Luni, pe Municipal de Ipurua. Se confrunta Eibar si Sociedad, iar partida este programata sa inceapa la ora 22:00. Iti propun un pont cu o cota de 2.00 la aceasta disputa.

eibar - real sociedad

Eibar.

Situatia ei este una grea deoarece este ultima clasata si in 32 de runde a reusit sa adune doar 23 de puncte. Are cu 7 mai putine decat Elche care se afla pe prima pozitie care se salveaza, a 17-a.

Marea ei problema este atacul, care este cel mai slab din La Liga,trupa lui Mendilibar avand cate 23 de reusite.

In meciurile de acasa a marcat doar 8 goluri primind 18, adunand un total de 9 puncte, fiind cea mai slaba la acest capitol.

Sociedad.

Se afla pe locul cu un total de de puncte si se lupta cu Betis, Villarreal pentru un loc de Europa League.

In meciurile din deplasare a acumulat 23 de puncte, marcand 23 de goluri si primind 14.

Cel mai bun marcator este suedezul Isak cu 13 reusite, urmat de Oyarzabal cu 10, acesta din urma avand si 7 assist-uri pentru colegii sai.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Eibar (4-5-1): Dmitrovic – A. Pozo, P. Oliveira, Arbilla, Cote – P. Leon, A. Garcia, P. Diop, S. Alvarez, T. Inui – K. Garcia.
Sociedad (4-4-2): Remiro – Elustondo, Zubeldia, Le Normand, N. Monreal – Portu, Zubimendi, A. Guevara, Oyarzabal – A. Isak, C. Fernandez.

Absenti.

  • Eibar: Bigas, Correa, Exposito, Muto
  • Sociedad :Ayesa, Fernandes, Iilarramendi, Le Normand, Merino.

Istoric Confruntari Directe.

  • In ultimele 5 dueluri directe ambele echipe au marcat cel putin un gol.

Ponturi pariuri Eibar – Sociedad- Ionut Zamfirache.

Consider ca Real Sociedad etse multa mai experimentata si se va impune in acest duel, Eibar fiind totusi lanterna rosie a clasamentului.

Lotul oaspetiilor este mult mai valoros si deferenta va fi facuta inca din prima repriza, acesti avand si miza locului de Europa League.

Eibar, din punctul meu de vedere nu mai are sanse de a se salva de la retrogradare, iar in acest duel va fi invinsa de o formatie mult mai buna, care are doar o infrangere in ultimele 5 runde de campiopnat.

Va invit pe pagina site-ului nostru pentru mai multe ponturi La Liga, dar si pentru alte predictii pariuri sportive, propuse de colegii mei.

Pronostic Eibar – Sociedad & Cota: victorie Sociedad – 2.00