Elche – Alaves ponturi pariuri 11.05.2021

elche alaves ponturi pariuri

Meci de 6 puncte pe Estadio Manuel Martínez Valero in antepenultima runda din LaLiga! Echia gazda, Elche, primeste vizita celor de la Deportivo Alaves, meciul urmand a se disputa marti, incepand cu ora 21:00. Va reusi vreo una din cele doua echipe sa se impuna? Urmareste acest articol pentru a vedea propunerea mea, dar si alte cateva informatii utile!

elche alaves ponturi pariuri

Elche.

Traverseaza o perioada nefasta, cu 2 esecuri inregistrate in ultimele 2 runde, esecuri ce au tinut-o de altfel in zona rosie a clasamentului. Inainte de startul acestei etape se clasa pe penultima pozitie cu 30 de puncte, la 1 punct distanta de prima echipa de deasupra liniei retrogradarii.

Raul Guti este suspendat pentru acest meci dupa ce in runda precedenta a vazut direct cartonasul rosu dupa doar 10 minute de joc. Cel mai probabil, locul acestuia va fi luat de Marcone.

Johan Mojica a fost indisponibil in ultimele 2 partide si sunt sanse mari sa lipseasca si de aceasta data.

Alaves.

Este cu 1 singur esec suferit in ultimele 6 etape. In runda precedenta a scos in extremis 1 punct din duelul de acasa cu Levante, reusind sa egaleze la 2 in minutul 87 prin Joselu.

Si ea are o situatie delicata in clasament; inainte de inceperea acestei etape se clasa pe pozitia a 16-a, avand un avans de doar 2 puncte fata de echipa aflata pe ultimul loc retrogradabil.

Lucas Perez a intrat de pe banca in jocul cu Levante, dar e posibil ca de aceasta data sa se afle in primul 11.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Elche (4-4-2): Gazzaniga – Barragan, Verdu, Calvo, Palacios – Josan, Mfulu, Marcone, Fidel – Carrillo, Boye.

Alaves (4-4-2): Pacheco – Navarro, Laguardia, Lejeune, Duarte – Rioja, Pina, Pons, Jota – Joselu, Lucas Perez.

Absenti.

  • Elche: Mojica, Raul Guti.
  • Alaves: Burgui, Cordoba, Ely, Javi Lopez.

Istoric Confruntari Directe.

  • In ultimele 6 intalniri directe, Elche s-a impus de 4 ori, Alaves o data, iar 1 meci s-a incheiat la egalitate.

Ponturi pariuri Elche – Alaves – ionel_iulian94.

La predictii pariuri LaLiga de marti, recomandarea mea este Sansa Dubla X2 in confruntarea de pe Estadio Manuel Martínez Valero.

Pentru ca Deportivo Alaves sa nu piarda acest joc, se da cota 1.46 la Unibet. Deschide si tu cont la Unibet – gasesti toti pasii de urmat in articolul Cum imi fac cont la Unibet.

Alaves vine dupa o serie buna, cu doar 1 esec inregistrat in ultimele 6 runde de campionat. De partea cealalta, Elche are moralul afectat dupa ultimele 2 infrangeri suferite la 0.

Totodata, formatia vizitatoare are si avantajul valoric de partea ei, dar si o experienta mult mai bogata, experienta care, din punctul meu de vedere, poate cantari decisiv in acest meci.

Pronostic Elche – Alaves & Cota: X2 – 1.46