Elche – Valencia ponturi pariuri 23.10.2020

Elche - Valencia ponturi pariuri

Un duel interesant intre nou-promovata Elche si mai cunoscuta Valencia va avea loc in debutul rundei cu numarul 7 din La Liga. Ati apucat sa jucati ceva pe acest meci!? K-boom v-a pregatit si el un pronostic interesant pe goluri, pe care il va pune la Superbet!

Elche - Valencia ponturi pariuri

Digi Sport 3 va televiza aceasta partida de pe Estadio Manuel Martinez Valero din Elche, care va avea loc vineri seara la orele 22.00. In continuare in Spania partidele de fotbal se joaca fara spectatori din cauza pandemiei Co-Vid 19.

Elche.

In cele 4 runde disputate pana acum a reusit un parcurs bunicel, cu 2 victorii, un rezultat de egalitate si o singura infrangere in partida de pe teren propriu cu Real Sociedad. Are un golaveraj echilibrat cu 3 goluri marcate si 3 primite.

A reusit sa promoveze in La Liga destul de norocos, ocupand ultima pozitie care a dus in Play-Off-ul pentru promovare, la doar un punct distanta de locurile 7 si 8 ocupate de Vallecano si Fuenlabrada. In acest Play-Off a trecut de Zaragoza si de Girona, cu acelasi scor general de 1-0.

Atacantul Fidel a fost cel mai bun marcator al echipei in  a doua liga spaniola, cu 9 reusite.

Valencia.

Vine dupa doua infrangeri surprinzatoare cu Betis si Sevilla, primind in ambele meciuri cate 2 goluri. Este dezamagitor pentru aceasta ca a reusit sa obtina doar 7 puncte in 6 runde jucate si ca are un golaveraj negativ cu 8 goluri marcate si 9 primite.

A obtinut o singura victorie din cele 3 deplasari avute, cea din meciul impotriva lui Real Sociedad, cu scorul de 1-0, in rest a pierdut cu acelasi socur de 2-1, cu Celta Vigo si cu Villarreal.

Tanarul atacant argentinian Maximiliano Gomez a reusit deja sa marcheze 3 goluri si pare a fi cel mai in forma din echipa liliecilor.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Elche (4-4-2): Badia – Sanchez, Calvo, Verdu, Barragan – Fidel, Guti, Marcone, Fernandez – Tete, Milla.

Valencia (4-4-2): Domenech – Gaya, Diakhaby, Gabriel, Correia – Blanco, Soler, Wass, Musah – Gomez, Guedes.

Vezi toate cotele pentru Elche – Valencia!

Absenti.

  • Elche: Sanchez, Boye si Cifuentes.
  • Valencia: Mangala si Kondogbia.

Istoric Confruntari Directe.

  • Ultima partida directa s-a jucat in anul 2015, cand a retrogradat Elche, tot pe acest teren, si a fost castigata de oaspeti cu scorul de 4-0.

Ponturi pariuri Elche – Valencia – K-boom.

Este o partida care la prima vedere nu pare a fi prea atragatoare, dar feeling-ul meu imi spune ca vom avea parte de goluri in ambele porti sau cel putin 3 goluri in meci, dupa cum v-am oferit si pronosticul.

Cu siguranta Valencia incearca sa castige aceasta partida cu orice pret, avand in vedere rezultatele slabe din ultima perioada care au dus-o in partea inferioara a clasamentului, si nu cred ca o va face aparandu-se. De asemenea gazdele vor contraataca si vor incerca sa profite de slabiciunile liliecilor din aparare. In toate cele 4 meciuri directe am avut parte de minim 3 goluri in meci, iar in 3 din acesteau au reusit si ambele echipe sa marcheze.

Pronostic Elche – Valencia: GG sau 3+ – 1.66