Elvetia – Italia ponturi pariuri 05.09.2021

elvetia italia ponturi pariuri

Campioana Europei, Italia o intalneste pe teren advers pe Elvetia in etapa a cincea pentru calificarile la Campionatul Mondial din 2022 din Qatar. Cele doua echipe se vor infrunta duminica de la ora 21:45 pe St. Jakob-Park. VEZI mai jos pontul propus de mine la o cota de 1.95 la agentia de pariuri sportive online Netbet!

elvetia italia ponturi pariuri

Elvetia.

Elvetia a castigat ultimul meci jucat impotriva Greciei partida terminandu-se cu scorul de 2-1.

Elvetia a produs cea mai mare surpriza la Europeanul din 2020 dupa ce a reusit sa o elimine pe Franta in optimi dupa loviturile de departajare. Din pacate, gazdele din acest meci au fost eliminate in sferturi de catre Spania tot de la loviturile de departajare.

Bosnia trece printr-o forma foarte buna de moment, echipa nationala pierzand un singur meci (in timp regulamentar) din ultimele 5 partide jucate.

A marcat in toate ultimele 10 partide jucate pe teren propiu in toate competitiile.

Italia.

A remizat ultimul meci jucat impotriva Bulgariei partida terminandu-se cu scorul de 1-1.

Italia nu a inceput ca si favorita la castigarea Campionatului European dar dupa primele 3 rezultate excelente obtinute in grupa, fara gol primit, echipa antrenata de Roberto Mancini a fost luata in serios.

In grupa de preliminarii din care face parte, Italia are 3 victorii si o remiza dupa primele 4 partide jucate si a reusit sa marcheze de 7 ori incasand un singur gol.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe probabile.

Elvetia (3-5-2): Sommer; Elvedi, Schär, Akanji; Widmer; Sow, Zuber, Freuler, Rodríguez; Vargas, Seferović.

Italia (4-3-3): Donnarumma; Palmieri, Chiellini, Bonucci, Di Lorenzo; Jorginho, Verratti, Barella; Chiesa, Immobile, Insigne.

Absenti.

Elvetia: Mbabu, Shaqiri, Benito, Gavranovic, Embolo, Comert.

Italia: Spinazzola, Belotti, Lazzari, Meret.

Istoric confruntari directe.

Ultima intalnire dintre cele doua echipe s-a terminat cu scorul de 3-0 pentru Italia.

Elvetia a reusit sa castige doar o confuntare din ultimele 8 partide jucate impotriva Italiei.

Ponturi pariuri Elvetia – Italia – MRRazvan.

In acest meci am sa merg pe un pont perfect pentru biletul zilei cota mare.

Italia este in al noualea cer dupa castigarea Campionatului European dar acum echipa este focusata pe terminarea pe primul loc in aceasta grupa. Dupa ce gazdele au ratat sa se califice la Mondialul din 2018 cu siguranta echipa nu isi permite pasi gresiti si egalul suferit in ultimul meci nu este un rezultat care sa-i faca cinste Italiei.

Pronosticul propus de mine se gaseste la agentia de pariuri sportive online Netbet.

Elvetia se descurca foarte bine pe teren propiu echipa ajungand la 6 victorii consecutive acasa. Echipa va trebui sa produca un meci foarte bun impotriva Campioana Europei daca doreste sa obtina a saptea victorie.

Echipa antrenata de Roberto Mancini poate produce istorie in aceasta confruntare daca nu va pierde. Italia a ajuns la 35 de paride fara infrangere in toate competitiile. In cazul in care Elvetia nu castiga atunci Italia va ajunge echipa nationala cu seria cea mai mare de meciuri fara infrangere din istorie.

Cred ca oaspetii vor reusi sa profite de absenta unor jucatori foarte importanti ai Elvetiei si ca vor reusi sa se impuna asa ca pariul meu va fi in consecinta.

Pronostic Elvetia Italia2 Solist – Cota 1.95!