Elvetia – Lituania ponturi pariuri 28.03.2021

Forma ionel_iulian94: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Statistici ionel_iulian94
Procentaj: 0%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

Reprezentativa Elvetiei are o misiune facila in runda a 2-a din Calificarile pentru Campionatul Mondial din Qatar; va juca impotriva nationalei Lituaniei, partida urmand sa se dispute duminica, la St. Gallen, incepand cu ora 21:45. Vezi mai jos cateva informatii legate de cele doua nationale, precum si pronosticul pe care il recomand.

Elvetia Lituania Ponturi Pariuri

Elvetia.

In runda precedenta si-a respectat statutul de favorita si s-a impus cu 1-3 in fata nationalei Bulgariei; toate cele 3 goluri ale elvetienilor au fost inscrise in prima repriza de Embolo, Seferovic si Steven Zuber.

Revenit la echipa nationala, Kevin Mbabu a fost integralist in jocul cu Bulgaria. Sunt sanse insemnate ca fundasul celor de la Wolfsburg sa fie titular si de aceasta data.

Va disputa urmatorul meci miercuri, pe 31.03.2021, in compania Finlandei.

Lituania.

Este primul joc pe care il disputa in aceste preliminarii. Pe 24.03.2021 a disputat o partida amicala in compania reprezentativei din Kosovo; a pierdut fara drept de apel cu 4-0.

Fedor Cernych a fost titular in atac in meciul cu Kosovo si este destul de probabil ca jucatorul celor de la Jagiellonia sa fie punct fix in primul 11 si de aceasta data.

Si in runda urmatoare din aceste calificari va intalni un adversar foarte puternic; miercuri, 31.03.2021, va juca acasa cu Italia.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Elvetia (3-4-1-2): Sommer – Elvedi, Akanji, Rodriguez – Mbabu, Freuler, Xhaka, Zuber – Shaqiri – Seferovic, Embolo.

Lituania (4-2-3-1): Svedkauskas – Mikoliunas, Gaspuitis, Beneta, Vaitkunas – Simkus, Dapkus – Novikovas, Slivka, Sirgedas – Cernych.

Absenti.

  • Elvetia: nu sunt absente notabile fata de partida cu Bulgaria din runda trecuta.
  • Lituania: nu sunt absente importante.

Istoric Confruntari Directe.

  • Ultimele 2 intalniri directe au fost in preliminariile pentru EURO 2016; nationala Elvetiei s-a impus cu 4-0 in meciul jucat acasa.

Ponturi pariuri Elvetia – Lituania – ionel_iulian94.

Data fiind diferenta de valoare foarte mare, ma astept ca reprezentativa Elvetiei sa asalteze poarta Lituaniei inca de la inceputul partidei si sa ia un avantaj confortabil de cel putin 1-2 goluri diferenta pana la finalul primei reprize. Astfel, pariul zilei la meciul Elvetia – Lituania este Handicap Asiatic – Prima repriza Elvetia -1.

La pronosticul Handicap Asiatic – Prima repriza Elvetia -1 se da cota 1.47 la 888Sport. In cazul in care Elvetia are un avantaj de exact 1 gol la pauza, se returneaza integral suma pariata.

In meciul cu Bulgaria din etapa trecuta, reprezentativa Elvetiei a avut un avantaj de 3 goluri la pauza.

In ceea ce o priveste pe Lituania, nationala vizitatoare vine dupa o prestatie extrem de modesta avuta in fata reprezentativei din Kosovo, pierzand cu 4-0.

Pronostic Elvetia – Lituania & Cota: Handicap Asiatic – Prima Repriza -1 Elvetia – 1.47

Leave a Comment: