Empoli – Udinese ponturi pariuri 06.12.2021

empoli udinese ponturi pariuri

În această seară, începând cu ora 19:30, ora României, Stadio Carlo Castellani este gazda confruntării dintre Empoli-Udinese. În rândurile de mai jos îți sunt prezentate detalii despre cele două protagoniste, cât și un pont în cotă 1.72, extras de la publicwin.

empoli udinese ponturi pariuri

Empoli

Se situează în prezent pe poziția a 11-a în Serie A, cu un total de 20 de puncte acumulate și un bilanț de 6 victorii, două remize și 7 înfrângeri. Traversează o perioadă decentă, obținând 4 puncte din ultimele 3 dispute din campionat.

În etapa precedentă, Empoli au făcut deplasarea pe terenul celor de la Torino. La finalul jocului, tabela de marcaj indica scorul de 2-2. Pentru alb-albaștrii au punctat Romagnoli și La Mantia. Pinamonti este golgheterul echipei, total de 5 goluri marcate.

Empoli deține un compartiment ofensiv mai mult decât decent, având 23 de goluri înscrise, în timp ce zona de apărare a fost surprinsă în 28 de rânduri. Nu sunt anunțate probleme de lot pentru disputa de astăzi.

Udinese

Puțin surprinzător, zebrele au avut un parcurs destul de modest până acum, ocupând doar locul 14, cu un total de 16 puncte dobândite după primele 15 etape. Au un bilanț de 3 victorii, 7 remize și 5 eșecuri.

Forma de moment nu este foarte rea, aceștia acumulând 5 puncte din ultimele 4 dispute. Vin după spectacolul de pe Stadio Olimpico, scor 4-4, contra celor de la Lazio. În ciuda rezultatelor modeste, randamentul din ofensivă a fost destul de bun.

Au punctat de 20 de ori până acum. Din păcate, zona defensivă nu s-a ridicat la același nivel, cedând 24 de goluri. În jocul de astăzi, Luca Gotti nu îi are la dispoziție pe Walace și Nahuel Molina, ambii fiind suspendați.

Echipe probabile și absenți

Echipe probabile

Empoli: Vicario; Stojanovic, Romagnoli, Luperto, Parisi; Haas, Ricci, Henderson; Bajrami; Pinamonti, Di Francesco

Udinese: Silvestri; Perez, Samir, Nuytinck, Udogie; Soppy, Arslan, Makengo, Deulofeu; Pussetto, Beto

Absenți

Empoli:

Udinese: Walace, Nahuel Molina

Istoric confruntări directe

După cum bine știm, Empoli a promovat în acest an din Serie B. Ultima dispută dintre cele două a fost într-un joc amical, susținut înainte de startul sezonului actual. Udinese s-a impus atunci, scor 1-0, prin autogolul lui Viti.

Ponturi pariuri – Empoli vs Udinese – Cinculescu Andrei

Din punctul meu de vedere, în această confruntare avem șanse destul de mari să vedem cel puțin un gol marcat în ambele porți, acesta fiind și pronosticul propus. Cum am spus și mai sus, ambele formații au avut o eficiență bună în atac.

Empoli a punctat de 23 de ori, medie de peste 1,50 goluri înscrise pe partidă, în timp ce Udinese a înregistrat o medie de 1,33 goluri marcate. Din păcate, apărările sunt extrem de permisive, ambele cedând de cel puțin 1,60 ori/meci.

Istoricul recent ne indică faptul că tips-ul ales are șanse mari de reușită. În 3 din ultimele 4 întâlniri directe susținute pe Stadio Carlo Castellani, ambele formații au marcat. Vă recomand să accesați și rubrica biletul zilei.

Pronostic Empoli – Udinese & Cota: Ambele marchează – 1.72