Caută
Close this search box.

Empoli – Venezia ponturi pariuri 11.09.2021

empoli venezia ponturi pariuri

Empoli o va infrunta pe Venezia in runda cu numarul 3 din Italia Serie A. Partida se va desfasura sambata cu incepere de la ora 16.00 pe  Stadio Carlo Castellani si poate fi urmarita pe canalele Telekom Sport si Digi Sport. Daca esti in cautare de pronosticuri pentru acest meci iti recomand articolul urmator.

empoli venezia ponturi pariuri

Empoli

Gazdele au promovat fara mari emotii castigand Serie B cu un avans de 9 puncte fata de pozitiile de baraj, chiar si-au permis pe final de sezon sa ridice piciorul de pe acceleratie.

Toscanii au avut insa parte de un debut de foc in Serie A, unde in prima runda a trebuit sa o infrunte pe Lazio, in fata careia au si pierdut 3-1 chiar pe teren propriu.

In runda urmatoare a produs insa una din marile surprize ale debutului de sezon reusind sa castige pe Allianz din Torino cu scorul de 1-0, Leonardo Mancuso marcand golul victoriei in minutul 21 cu Juventus.

Venezia

Spre deosebire de adversara sa a avut de trecut un play-off pentru a ajunge pe prima scena a fotbalului italian, unde a reusit sa revina dupa o pauza de doua decenii.

Impactul a fost insa unul brutal pot spune cu doua partide disputate in deplasare, ambele pierdute fara gol marcat, 2-0 contra lui Napoli si 3-0 pe terenul lui Udinese, poti alege la Betano pariuri pe un nou esec al sau.

In linia defensiva isi va face loc se pare Ethan Ampadu, fundasul central transferat de la Chelsea zi ultima zi de mercatto, acesta a evoluat doar de 12 ori in Premier League pentru londonezi in ultimii 4 ani, dar a jucat in 3 din cele 4 partide ale Tarii Galilor la EURO 2020.

Portarul finlandez Niki Maenpaa este inca nerefacut dupa o problema la spate, in aceasta situatie Luca Lezzerini va fi intre buturi.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Empoli (4-3-1-2): Vicario – Stojanovic, Ismajli, Luperto, Marchizza – Ricci, Haas, Bandinelli – Bajrami – Mancuso, Cutrone.

Venezia (4-3-3): Lezzerini – Mazzocchi, Caldara, Ampadu, Ceccaroni – Heymans, Crnigoj, Busio – Aramu, Henry, Johnsen.

Vezi aici toate cotele pentru Empoli – Venezia!

Absenti.

Empoli: nu sunt.

Venezia: Lauri Ala-Myllymaki – accidentat; Dor Peretz, Niki Maenpaa – incerti.

Istoric confruntari directe.

In sezonul precedent de Serie B Venezia a luat 4 puncte din confruntarile cu Empoli, un 2-0 pe teren propriu, respectiv o remiza 1-1, pe Stadio Carlo Castellani.

Ponturi pariuri Empoli – Venezia – Lily84.

Empoli vine cu un moral bun dupa victoria cu Juventus si va dori sa obtina primul succes stagional in fata propriilor suporteri, va aborda ofensiv infruntarea incurajata de sprijinul fanilor.

Venezia nu are ce pierde pe Stadio Carlo Castellani, o remiza nu o ajuta foarte mult, in plus nu il vad pe Paolo Zanetti sa mizeze exclusiv pe defensiva, formatia sa va evolua intr-un sistem 4-3-3 cu ambii aparatori laterali preocupati de atac.

Toate cele 8 partide directe disputate pe terenul lui Empoli au adus goluri la ambele porti, Venezia inca nu a marcat in noul campionat, dar aceasta este o buna oportunitate, gazdele au incasat gol in ambele jocuri oficiale de acasa din acest sezon, cu Lazio in Serie A, respectiv L.R. Vicenza in Cupa Italiei.

Iti recomand pronosticul propus de mine la casa de pariuri online Betano. Poți primi aici 1.000 RON bonus – vezi din articolul Cod bonus Betano cum faci asta.

Pronostic Empoli – Venezia: Ambele echipe inscriu cota 1.75