Estonia – Tara Galilor ponturi pariuri 11.10.2021

Forma ionel_iulian94: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
Statistici ionel_iulian94
Procentaj: 53%
Castigate: 9/17
Unitati: -203

Tara Galilor joaca din nou in deplasare in Preliminariile pentru Campionatul Mondial. De aceasta data, nationala pregatita de Robert Page va juca la ocupanta locului 4, Estonia. Confruntarea va avea loc luni, la Tallin, pe A. Le Coq Arena, incepand cu ora 21:45. Urmareste acest articol pentru a vedea recomandarea mea de la aceasta partida!

estonia tara galilor ponturi pariuri

Estonia.

In runda precedenta a reusit sa obtina primul succes din actualele calificari de Campionat Mondial. S-a impus pe propriul teren cu 2-0 in fata lanternei rosii, Belarus, Sorga si Zenjov fiind cei doi marcatori.

Astfel, dupa cele 5 runde pe care le-a disputat pana acum a acumulat un total de 4 puncte (pozitia a 4-a – 1 succes, 1 egal, 3 esecuri si un golaveraj de 8:15).

Sunt sanse mari ca selectionerul Thomas Haberli sa nu opereze modificari importante in unsprezecele de start fata de confruntarea cu Belarus.

Tara Galilor.

A scos 1 punct pretios din deplasarea de la Cehia; a facut 2-2, cele 2 goluri ale reprezentativei pregatite de Robert Page fiind inscrise de Aaron Ramsey si Daniel James. Ambii au fost titulari si este foarte probabil sa se regaseasca in primul 11 si de aceasta data.

A jucat 5 meciuri in aceste calificari; a inregistrat 2 victorii, 2 remize si 1 esec. Cu cele 8 puncte cumulate pana acum, ocupa locul 3, la egalitate cu ocupanta locului secund, Cehia, insa cu un meci mai putin.

Principalul marcator al nationalei in Preliminarii, Gareth Bale, a absentat in jocul cu cehii si mai mult ca sigur va lipsi si din acest joc.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Estonia (3-4-1-2): Hein – Tamm, Kuusk, Mets – Paskotski, Kreida, Kait, Sinyavskiy – Vassiljev – Anier, Sorga.

Tara Galilor (4-4-2): Ward – Gunter, Rodon, Mepham, Neco Williams – Ampadu, Ramsey, Allen, Morrell – Moore, James.

Absenti.

  • Estonia: nu sunt anuntate absente notabile fata de jocul cu Belarus.
  • Tara Galilor: nu sunt anuntate absente notabile fata de jocul cu Cehia.

Istoric Confruntari Directe.

  • In precedentele 2 intalniri directe s-au dat sub 2.5 goluri. Pentru ca si in acest meci sa se dea maximum 2 goluri, cota este 1.62 la Netbet, una dintre casele de pariuri cu bonus fara depunere.

Ponturi pariuri Estonia – Tara Galilor – ionel_iulian94.

Cred ca nationala mai bine cotata si mai valoroasa va reusi sa se impuna si de aceea recomandarea mea este Tara Galilor castiga, pronostic cotat cu 1.60 la Netbet.

Urmarind situatia din clasament, se poate observa destul de usor ca galezii au foarte mare nevoie de toate punctele; cu cele 3 puncte din acest joc, Tara Galilor o va depasi pe nationala Cehiei si va ocupa locul secund (locul de baraj).

Estonia nu s-a simtit bine acasa in aceste preliminarii atunci cand a jucat cu nationalele mult mai bine cotate; a pierdut confruntarea cu Cehia cu 2-6, iar meciul cu Belgia a fost pierdut cu 2-5.

Pronostic Estonia – Tara Galilor & Cota: 2 – 1.60

Leave a Comment: