AC Milan – Sparta Praga ponturi pariuri 29.10.2020

AC Milan - Sparta Praga ponturi pariuri 29102020

AC Milan si Sparta Praga se vor infrunta joi seara in cadrul etapei a 2-a din faza grupelor Europa League. Partida se va disputa cu incepere de la ora 19.55 pe San Siro din Milano. In Romania poate fi urmarita pe canalele Telekom Sport, Digi Sport si Look Sport.

AC Milan - Sparta Praga ponturi pariuri 29102020

AC Milan.

Diavolul milanez vine dupa o remiza in Serie A , 3-3 chiar pe teren propriu cu AS Roma, a condus de 3 ori pe tabela de marcaj, insa capitolinii au revenit de fiecare data.

A fost singurul meci pe care nu a reusit sa il castige in acest sezon, teoretic la capitolul remize, se poate adauga si cel cu Rio Ave din preliminariile Europa League, in care s-a impus dupa executarea loviturilor de departajare.

Partea buna este ca si-a pastrat in continuare serie de invincibilitate, ultimul insucces a fost in luna martie, de atunci disputand 23 de intalniri, 5 remize si 18 victorii fiind rezultatele obtinute.

Ciprian Tatarusanu va fi se pare din nou titular, in timp ce Diogo Dalot in va inlocui pe Calabria in banda dreapta. De asemenea Sandro Tonali va alcatui cuplul central al liniei mediene cu Franck Kessie.

Sparta Praga.

Echipa oaspete a pierdut categoric primul meci din aceasta competitie, 1-4 pe teren propriu cu Lille, iar sansele sale de calificare scad destul de mult dupa acest rezultat.

A fost primul esec al sezonului, pana acum a castigat toate cele 6 meciuri jucate, 5 in campionat si unul in Cupa Cehiei, de altfel este singura formatie cu maximul de puncte din intrecerea interna.

Ultima sa prezenta in grupele Europa League a fost in sezonul 2017/2018 cand a mers mai departe fiind eliminata de Rostov.

Nu se descurca foarte bine in deplasare in competitiile europene, suferind 8 esecuri in precedentele 10 infruntari de pe teren strain.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

AC Milan (4-2-3-1): Tatarusanu – Diogo Dalot, Kjaer, Romagnoli, Theo Hernandez – Kessie, Tonali – Castillejo, Brahim Daaz, Krunic – Ibrahimovic.

Sparta Praga (4-2-3-1): Heca – Sacek, Lischka, Vitik, Hanousek – Pavelka, Travnik – Vindheim, Dockal, Moberg – Kozak.

Absenti.

  • AC Milan: Ante Rebic, Mateo Musacchio, Matteo Gabbia, Gianluigi Donnarumma, Jens Petter Hauge.
  • Sparta Praga: Lucas Stetina, David Hancko, Dominik Plechaty, Ondrej Celustka – accidentati; Ladislav Krejci II – suspendat.

Istoric Confruntari Directe.

  • Ultimul duel direct intre cele doua formatii a avut loc in anul 2004, pe atunci ambele evoluau in Champions League.

Ponturi pariuri AC Milan – Sparta Praga – Lily84.

AC Milan este fara indoiala una dintre cele mai in forma echipe ale acestui start de sezon, iar unul dintre obiectivele sale dclarate este Europa League.

Sparta Praga a fost surclasata pe teren propriu de Lille, nu cred ca va rezista nici pe San Siro cu mai mult succes.

Chiar daca Stefano Pioli va odihni cativa titulari, totusi pe teren vor fi jucatori foarte buni precum Sandro Tonali, Brahim Diaz sau Samu Castillejo, care ii pot suplini cu succes.

Pronostic AC Milan – Sparta Praga : victorie AC Milan & peste 1.5 goluri – 1.62