Caută
Close this search box.

Everton – Burnley ponturi pariuri 13.09.2021

everton burnley ponturi pariuri

Everton – Burnley este meciul de incheiere al rundei a 4-a. Aceasta partida se va disputa luni, pe Goodison Park, incepand cu ora 22:00. Reusesc gazdele sa isi continue seria de invincibilitate? Citeste acest articol pentru a vedea pontul pe care am mizat, dar si pentru a afla mai multe informatii utile despre acest joc.

everton burnley ponturi pariuri

Everton.

Are un inceput de sezon reusit, cu 2 victorii si 1 egal inregistrate dupa primele 3 runde.

Dominic Calvert-Lewin arata in continuare o mare „pofta” de goluri, el reusind sa inscrie in fiecare din cele 3 runde de Premier League disputate pana acum. Chiar daca a prezentat unele probleme medicale in aceasta pauza competitionala, este destul de probabil ca acesta sa fie apt in ziua meciului si sa conduca atacul din nou.

Ben Godfrey si Yerry Mina au revenit dupa accidentari, ambii pregatindu-se normal cu echipa la ultimele antrenamente.

Inainte de inchiderea perioadei de mercato a reusit sa il legitimeze pe Salomon Rondon, un atacant venezuelean familiarizat cu jocurile din Premier League.

Burnley.

Este fara victorie in aceasta editie de campionat; in primele 2 runde a fost invinsa de Brighton si Liverpool, iar in ultima etapa a facut 1-1 acasa cu Leeds.

Ultimii 2 jucatori adusi, Maxwel Cornet (recordul de transfer) si Nathan Collins, ar putea sa mai astepte pana la debut, deoarece ambii au o situatie medicala incerta.

Reintors din prima liga turca, Aaron Lennon a prins vreo 30 de minute in duelul cu Leeds si e posibil ca Sean Dyche sa ii ofere minute si in aceasta partida.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Everton (4-2-3-1): Pickford – Coleman, Keane, Mina, Digne – Doucoure, Allan – Townsend, Richarlison, Gray – Calvert-Lewin.

Burnley (4-4-2): Pope – Lowton, Tarkowski, Mee, Taylor – Gudmundsson, Westwood, Brownhill, McNeil – Wood, Barnes.

Absenti.

  • Everton: Delph, Rodriguez.
  • Burnley: Long, Stephens (indisponibili), Cornet, Collins (incerti).

Istoric Confruntari Directe.

  • Everton este cu cel putin 1 gol marcat in 11 din precedentele 13 intalniri directe.
  • In precedentele 2 jocuri directe s-a marcat din ambele tabere. La GG si in acest meci, se da cota 1.87 la Betano, una dintre cele mai importante case de pariuri online.

Ponturi pariuri Everton – Burnley – ionel_iulian94.

Everton a terminat neinvinsa ultimele 3 jocuri de campionat, jocuri din care golurile nu au lipsit. Consider ca la fel se va intampla si in aceasta confruntare si de aceea recomandarea mea este 1X&2+.

Din rubrica predictii fotbal Premier League, pronosticul 1X&2+ este cotat cu 1.57 la Betano.

„Caramelele” practica un joc foarte convingator si eficient sub comanda lui Rafa Benitez, drept dovada stand rezultatele obtinute pana acum. Avand si suportul fanilor, ma astept ca si de aceasta data sa aiba o evolutie solida.

De partea cealalta, Burnley are un start de sezon modest, fiind fara victorie in cele 3 runde jucate pana acum. Nu cred ca va reusi sa castige acum, dar totusi e posibil sa inscrie 1 gol si sa spere la un eventual rezultat de egalitate.

Pronostic Everton – Burnley & Cota: 1X & Peste 1.5 goluri – 1.57