Everton – Crystal Palace ponturi pariuri 05.04.2021

everton crystal palace ponturi pariuri

Goodison Park gazduieste luni seara duelul dintre Everton si Crystal Palace. Cele doua formatii se vor intalni de la ora Romaniei 20:00, confruntarea urmand a conta pentru etapa a 30-a din Premier League.

everton crystal palace ponturi pariuri

Saptamana incepe pe 10pariuri cu cele mai bune pariuri din Premier League. Arunca o privire peste ele!

Everton.

A avut prestatii slabe in ultimele doua etape si a fost invinsa de Chelsea si Burnley. In ciuda acestor evolutii dezamagitoare ramane in cursa pentru locurile de UCL. Distanta fata de echipa de pe patru e de cinci puncte, insa are doua partide mai putin disputate fata de aceasta.

Chiar inainte de pauza internationala a fost eliminata si din FA Cup. A fost invinsa acolo cu 0-2 de catre Manchester City. Meciurile cu Crystal Palace si Brighton sunt foarte importante, avand mare nevoie de puncte deoarece apoi urmeaza partidele cu Tottenham si Arsenal.

In ultimele sapte partide jucate acasa in campionat a reusit sa se impuna doar o singura data. In acest interval a fost invinsa de cinci ori, astfel ca nu e surprinzator faptul ca a coborat pana pe locul opt in clasament.

Crystal Palace.

E o echipa de pluton, care va avea un final de sezon destul de linistit. Ocupa locul 12 si are un avans de 11 puncte fata de primul loc retrogradabil. N-are sanse nici la cupele europene si cu siguranta jucatorii nu sunt la fel de motivati precum sunt cei ai lui Everton.

A avut prestatii solide in precedentele cinci runde si a fost invinsa doar de Tottenham. A pierdut ultima deplasare, insa pana la momentul de fata a avut doar o singura data o serie de doua esecuri consecutive suferite departe de casa.

Trei din ultimele patru meciuri ale sale au fost de sub 1.5 goluri. A avut in acest sezon partide mult mai spectaculoase, iar patru din precedentele cinci deplasari ale sale au fost de 3+.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Everton (4-3-1-2): Olsen – Holgate, Mina, Keane, Digne – Gomes, Allan, Davies – Rodriguez – Calvert-Lewin, Richarlison.

Crystal Palace (4-4-2): Guaita – Ward, Kouyate, Cahill, Van Aanholt – Townsend, Riedewald, Milivojevic, Schlupp – Zaha, Benteke.

Absenti.

  • Everton: Bernard, Doucoure, Pickford, Delph.
  • Crystal Palace: Clyne, Mitchell, Kouyate, McCarthur, Ferguson.

Istoric Confruntari Directe.

  • Everton a castigat cu 2-1 meciul tur.
  • Crystal Palace n-a mai castigat un meci direct din 2014.

Ponturi pariuri Everton – Crystal Palace – DBook.

Desi ma tenteaza sa merg pe 1 solist, evolutiile din ultimele trei meciuri ale lui Everton m-au ingrijorat si prefer sa merg la siguranta. Eu nu le vad pe „caramele” sa piarda acest duel, mai ales ca n-au mai fost invinse de Palace din 2014.

Dupa cum spuneam si mai sus, motivatia e mai mare in tabara gazdelor care au posibilitatea sa obtina o performanta uriasa la finalul sezonului. Palace in schimb nu pot spune ca impresioneaza in deplasare, acolo unde are doar trei victorii in ultimele 11 meciuri.

Cele doua formatii stau bine le capitolul atacanti si plusez pe langa 1X cu peste 1.5 goluri. Cred ca vom vedea un duel foarte frumos, in care golurile nu vor lipsi. Crezi ca acesta este pronosticul zilei din fotbal?

Pronostic Everton – Crystal Palace 1X si peste 1.5 goluri – 1.70!