Everton – Liverpool ponturi pariuri 17.10.2020

everton liverpool ponturi pariuri 21062020

Everton si Liverpool se vor confrunta sambata, de la ora 14:30, in clasicul „Merseyside Derby”. Reusesc „The Toffees” sa obtina a 5-a victorie consecutiva in actualul sezon de Premier League? VEZI mai jos pontul pe care ti l-am propus! Cota 1.50 la agentia de pariuri sportive online Superbet!

everton liverpool ponturi pariuri 21062020

Everton.

Inainte de pauza survenita ca urmare a disputarii meciurilor echipelor nationale, era intr-o forma exceptionala; reusise sa castige ultimele 7 partide pe care le-a disputat in toate competitiile. In fiecare din precedentele 6 jocuri a marcat cel putin 2 goluri.

Inainte de startul acestei runde se clasa pe locul 1 cu maximum de puncte (12); are marcate 12 goluri si incasate 5. Dominic Calvert-Lewin este principalul marcator al echipei cu 6 reusite; atacantul englez a inscris in toate cele 4 meciuri de campionat jucate pana acum.

Andre Gomes, Allan si Seamus Coleman au revenit la antrenamente si au sanse mari sa joace in derby-ul de sambata.

statistici everton - liverpool

Sursa foto: soccerway.com

Liverpool.

Vine dupa dezastrul de la Aston Villa; in precedenta runda din Premier League a suferit un esec drastic pe terenul celor de la Villa; a fost invinsa cu un neverosimil 7-2.

Inainte de inceperea acestei etape se afla pe pozitia a 5-a cu 9 puncte; are marcate 11 goluri si incasate tot atatea (11). Mohamed Salah este principalul marcator al echipei cu 5 reusite; atacantul egiptean a marcat ambele goluri din esecul cu Aston Villa.

Joel Matip, Sadio Mane si Thiago Alcantara sunt din nou disponibili. Ultimii 2 au sanse foarte mari sa inceapa inca din primul minut confruntarea de sambata.

Este cu cel putin 1 gol marcat in fiecare din ultimele 10 jocuri de Premier League.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Everton (4-3-3): Pickford – Coleman, Keane, Godfrey, Digne – Doucoure, Allan, Gomes – Rodriguez, Calvert-Lewin, Richarlison.

Liverpool (4-3-3): Adrian – Alexander-Arnold, Gomez, van Dijk, Robertson – Henderson, Fabinho, Alcantara – Salah, Firmino, Mane.

Absenti. 

  • Everton: Holgate, Branthwaite, Kenny, Gbamin, Tosun (indisponibili), Yerry Mina (incert).
  • Liverpool: Alisson, Oxlade-Chamberlain, Tsimikas.

Istoric Confruntari Directe.

  • 7 din precedentele 8 intalniri directe disputate pe Goodison Park s-au incheiat la egalitate.

Ponturi pariuri Everton – Liverpool – ionel_iulian94.

Confruntarea de sambata de pe Goodison Park aduce fata in fata 2 echipe cu un mare apetit ofensiv. Atat Everton, cat si Liverpool, au marcat cel putin 1 gol in fiecare din ultimele 4 jocuri de campionat.

In taberele celor doua formatii se gasesc 2 dintre cei mai buni marcatori din actualul sezon; de o parte il avem pe Calvert-Lewin cu 6 reusite, iar de partea cealalta il avem pe Mohamed Salah cu 5 reusite.

In fiecare din ultimele 5 partide pe care le-a jucat, Everton a inscris, dar a si incasat gol.

Pronostic Everton – Liverpool & Cota: GG – 1.50