Everton – Manchester City ponturi pariuri 20.03.2021

Everton Manchester City Ponturi Pariuri

Iata-ne ajunsi in faza sferturilor de finala din Cupa Angliei. Ziua de sambata ne aduce doua meciuri, iar intr-unul dintre ele, cu incepere de la ora 19:30, dau piept Everton si Manchester City pe Goodison Park. Vezi mai jos un pont care are o cota de 1.60!

Everton Manchester City Ponturi Pariuri

Everton.

Se lupta pentru un loc de Europa League in campionat, ea fiind a 7-a clasata. Din Cupa Angliei le-a scos pe Rotherham, Sheffield Wednesday si Tottenham. In editia trecuta a iesit in a 3-a runda fiind eliminata de marea rivala Liverpool.

Are al 9-lea cel mai eficient atac din Premier League si a inscris de 40 de ori. Defensiva este pe 12 si asta pentru ca a incasat 37 de goluri, iar golaverajul este asadar +3.

Vine dupa 2 infrangeri, deci nu este intr-o forma prea buna. Nici acasa nu i-a mers mai bine din moment ce a pierdut 3 din precedentele 4 dispute.

Manchester City.

Conduce detasat clasamentul din prima liga engleza si pare de neoprit. In aceasta editie de Cupa a trecut de Birmingham, Cheltenham si Swansea. La precedenta a ajuns pana in semifinala unde a pierdut cu 2-0 impotriva lui Arsenal care a si castigat trofeul.

Se bazeaza pe cea mai productiva ofensiva din intaiul esalon din Albion si asta gratie celor 64 de reusite. Apararea este si ea cea mai puternica din aceasta competitie intrucat a primit doar 21 de goluri.

In ultimele 25 de partide a incurcat-o doar rivala locala United, de care a fost invinsa, deci este intr-o perioada incredibila. S-a impus in precedentele 13 deplasari, asadar si pe teren strain s-a descurcat de minune.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Everton (4-3-1-2): R. Olsen – B. Godfrey, Y. Mina, M. Keane, Digne – T. Davies, Allan, A. Gomes – Sigurdsson – Calvert-Lewin, Richarlison.
Manchester City (4-3-3): Z. Steffen – Walker, E. Garcia, Laporte, B. Mendy – B. Silva, Rodrigo, Gundogan – Mahrez, Aguero, G. Jesus.

Absenti.

  • Everton: Fabian Delph, Abdoulaye Doucoure, Jean-Philippe Gbamin, Jordan Pickford si James Rodriguez sunt accidentati, iar Robin Olsen este incert.
  • Manchester City: nu are.

Istoric Confruntari Directe.

  • Manchester City prefera acest adversar din moment ce a castigat ultimele 6 dueluri cu el.
  • In acest an au mai dat piept o data si trupa lui Pep Guardiola a obtinut o victorie cu scorul de 3-1.
  • Disputa a avut loc chiar pe Goodison Park, „Cetatenii” impunandu-se de altfel in precedentele 4 vizite acolo.

Ponturi pariuri Everton – Manchester City – Releu.

Propun sa mizam pe pariul 2 si sub 4,5 goluri pentru o cota de 1.60 la Betfair. Daca vrei sa-ti deschizi cont aici gasesti in articolul Cum imi fac cont la Betfair ghidul pas cu pas cu ce ai de facut.

Fiind un joc de Cupa intr-o singura mansa, ma astept sa vedem pragmatism si spectacolul sa lipseasca. Manchester City este echipa mai puternica si de aceea eu cred ca se va impune. Ea a facut-o in precedentele 13 deplasari, iar in 10 dintre ele s-a inscris de maxim 3 ori.

Everton a pierdut 3 din ultimele 4 confruntari de pe teren propriu, deci nu i-a mers prea bine acolo. In toate aceste esecuri am avut parte de cel mult 4 reusite pe tabela de marcaj, iar unul a fost chiar in compania adversarei de acum.

Pronostic Everton – Manchester City & Cota: 2 & sub 4,5 goluri – 1.60