Everton – Manchester United ponturi pariuri 07.11.2020

everton - manchester united

Derby-ul zilei de sambata din Premier League, ni le aduce fata in fata pentru runda cu numarul 8, pe Everton si Manchester United! Inainte de a alege un pronostic pentru acest duel, va recomand sa cititi detaliile despre cele doua echipe din articol!

everton - manchester united

Sambata dupa amiaza de la orele 14.30, Paul Tierney va conduce de la centru jocul de pe Goodison Park, meci ce din pacate se va juca fara spectatori din cauza pandemiei de CO-Vid 19.

Everton.

Vine dupa doua infrangeri consecutive in campionat, in deplasarile de la Southampton si de la Newcastle, meciuri in care a primit cate 2 goluri. Totusi si dupa aceste esecuri ocupa locul 4 in clasament cu 13 puncte obtinute cu un golaveraj bunicel, cu 15 goluri marcate si 11 primite.

Este neinvinsa pe teren propriu in cele 3 partide jucate, cu victorii in fata lui West Brom si Brighton, si un rezultat de egalitate, scor 2-2, impotrva campioanei en-titre, Liverpool. Practica un fotbal destul de ofensiv sub comanda unuia dintre cei mai cunoscuti antrenori italieni, Carlo Ancelotti.

Dominic Calvert-Lewin ocupa prima pozitie in topul marcatorilor din Premier League, cu 8 goluri inscrise, la egalitate cu Heung-Min Son de la Tottenham.

Manchester United.

Dupa inceputul senzational din Liga Campionilor, in care a reusit sa castige primele 2 runde impotriva lui PSG si a lui Leipzig, a fost invinsa surprinsator in deplasarea de la Basaksehir, cu scorul de 2-1.

De asemenea in campionat nu a reusit sa castige in ultimele 2 etape, facand 0-0 cu Chelsea si pierzand pe teren propriu cu Arsenal. Ocupa o pozitie dezamagitoare in Premier League, cu doar 7 puncte obtinute in 6 etape, avand o partida restanta.

Portughezul Bruno Fernandes este cel mai bun jucator al echipei, in atac, acesta reusind sa marcheze 3 goluri si sa ofere 2 pase de gol.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Everton (4-3-2-1): Olsen – Nkounkou, Keane, Mina, Kenny – Doucoure, Allan, Delph – Gomes, Sigurdsson – Calvert-Lewin.

Manchester United (4-1-2-1-2): De Gea – Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Shaw – Fred – Pogba, McTominay – Fernandes – Rashford, Martial.

Absenti.

  • Everton: Gbamin, Holgate, Richarlison, Rodriguez, Coleman si Godfrey .
  • Manchester United: Bailly, Jones si Telles.

Istoric Confruntari Directe.

  • Ultima intalnire directa a avut loc tot pe acest stadion, si s-a terminat la egalitate, cu scorul de 1-1.

Ponturi pariuri Everton – Manchester United – K-boom.

Duelul dintre cele doua echipe care nu trec printr-o foarte buna si care sunt in lupta pentru obtinerea de puncte in Premier League, pentru a-si indeplini obiectivele de a termina in primele 4 echipe in campionat, se anunta a fi unul foarte incrancenta si speram sa fie si spectaculos. Everton a ajuns la 8 meciuri consecutive in toate competitiile in care este angrenata, in care a primit minim un gol.

De asemenea diavolii rosii au primit gol in ultimele 2 partide jucate, cea din Liga Campionilor si cea din campionat. In 3 din precedentele 4 meciuri directe disputate s-au marcat goluri in ambele porti si exista premizele ca si in aceasta dupa amiaza sa avem acest pronostic. Imi este foarte greu sa mizez pe victoria vreuneia dintre cele doua, astfel voi incerca pronosticul ambele echipe marcheaza minim un gol in meci.

Pronostic Everton – Manchester United: GG – 1.62.