Farul – Gaz Metan ponturi pariuri 25.07.2021

farul gaz metan ponturi pariuri

Dupa debutul cu dreptul in noul sezon de Liga 1, Gaz Metan merge increzatoare la Ovidiu pentru a da „piept” cu Farul Constanta! Aceasta confruntare va avea loc duminica, incepand cu ora 18:30. VEZI in continuare mai multe informatii legate de acest joc, dar si pronosticul pe care am mizat!

farul gaz metan ponturi pariuri

Farul.

In prima etapa a inregistrat o remiza alba pe terenul aradenilor de la UTA. Fundasul dreapta, Damien Dussaut, a vazut 2 cartonase galbene, respectiv rosu, si astfel va fi suspendat pentru acest meci.

O alta indisponibilitate foarte probabila pentru jocul de duminica este cea a fundasului roman de doar 18 ani, Gabriel Danuleasa. Acesta a suferit o accidentare grava in partida cu UTA si sunt sanse reduse ca sa fie recuperat pana la ora meciului.

Este in continuare fara cei 5 jucatori de baza care actualmente se afla in lotul Romaniei la Jocurile Olimpice de la Tokyo (Aioani, Ghita, Boboc, Ciobanu si George Ganea).

Gaz Metan.

A avut parte de un debut perfect in actualul sezon. A castigat duelul cu nou promovata CS Mioveni fara sa primeasca gol – scor final: 1-0. Unicul gol al partidei a fost inscris de Nasser Chamed in minutul 14, din penalty.

Fundasul brazilian Yuri a vazut direct cartonasul rosu si nu poate fi folosit in acest meci. Cel mai probabil, locul acestuia va fi luat de Felix Mathaus Lima Santos sau Razvan Horj.

Este cu doar 2 esecuri suferite in ultimele 13 meciuri de Liga 1.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Farul (4-3-3): Tordai – Dobrosavlevici, Larie, Mladen, de Nooijer – Grameni, Romario, Purece – Chitu, Jefte, Pitu.

Gaz Metan (4-2-3-1): Valceanu – Romeo, Lima Santos, Matricardi, Trif – Filip, Gabriel Moura – Lixandru, Chamed, Gradinaru – Morar.

Absenti.

  • Farul: Aioani, Ghita, Boboc, Ciobanu, George Ganea, Dussaut, Danuleasa.
  • Gaz Metan: Yuri, Eric.

Istoric Confruntari Directe.

  • Sub actualele denumiri, cele 2 formatii s-au intalnit ultima data in sezonul 2008-2009. Farul reusit sa se impuna in ambele partide, insa avea sa retrogradeze la finalul acelui sezon.

Ponturi pariuri Farul – Gaz Metan – ionel_iulian94.

In urma succesului obtinut in runda inaugurala, Gaz Metan va aborda aceasta partida cu mare incredere si determinare. Ca urmare, la pronosticuri pariuri Liga 1 de duminica, merg pe mana echipei vizitatoare si recomand pariul sansa dubla X2.

Din categoria ponturilor si pariurilor tip sansa dubla, pronosticul X2 este cotat cu 1.62 la Superbet, una dintre cele mai importante case de pariuri online.

Dupa cum s-a putut observa si in partida cu UTA Arad, formatia constanteana este extrem de afectata de lipsa acelor jucatori plecati cu nationala Romaniei la Jocurile Olimpice. Mai mult, pentru acest joc Gheorghe Hagi nu se poate baza nici pe Dussaut, un alt om de baza.

Pronostic Farul – Gaz Metan & Cota: X2 – 1.62