Farul – Ripensia ponturi pariuri 03.04.2021

Confruntarea dintre Farul Constanta si Ripensia Timisoara are ora de start 11:00 si conteaza pentru prima etapa din play-out in Liga a 2-a, Grupa A. Iata pontul pe care il propun conform datelor statistice de mai jos!

Date statistice

Farul abordeaza acest joc din postura de lider in Grupa A. Constantenii au fost foarte aproape de calificarea in play-off, dar au fost dezavantajati de jocul rezultatelor.

Farul este neinvinsa in cele 5 meciuri de campionat din 2021. Ambele partide jucate la Constanta s-au incheiat cu victorii la limita.

Farul si Ripensia s-au mai intalnit de 4 ori si de fiecare data s-au marcat cel mult doua goluri. O singura victorie a obtinut Farul!

Ripensia incepe meciurile din play-off de pe locul de baraj pentru evitarea retrogradarii. Banatenii sunt la un singur punct de prima pozitie de salvare directa, ocupata momentan de Comuna Recea.

Ripensia este neinvinsa in deplasarile din 2021: 2-2 la Rapid, tot 2-2 la Dunarea Calarasi si 1-0 la Slatina!

Timisorenii sunt mult mai motivati decat adversarii lor, acestia putand profita si de moralul scazut al constantenilor, dupa ce au ratat la mustata calificarea in play-off!

Cote Farul – Ripensia
1X2
1.853.504.00

Pronostic Farul – Ripensia propus de Soimii70.

PronosticCotaAgentieBonus
Sansa dubla X21.95Betano1.000 RON!

Leave a Comment: