Farul – „U” Craiova ponturi pariuri 07.11.2021

farul u craiova ponturi pariuri

Farul Constanta are un nou meci extrem de greu pe teren propriu duminica de la ora 15.30 cand la malul marii va poposi Universitatea Craiova, cea mai in forma echipa din Liga 1. Partida se anunta una extrem de disputata, ambele echipe tintind doar victoria.

farul u craiova ponturi pariuri

Farul Constanta

Ocupa locul 8 in Liga 1 dupa 14 partide jucate, ramane in afara locurilor de play-off, pentru 3 locuri teoretic ramase lupta 6 formatii despartite de doar 3 puncte: Arges, Botosani, Farul, Voluntari, UTA si Rapid.

Joi seara a disputat restanta cu FCSB, dar a pierdut insa la limita scor 1-0, chiar daca a dominat copios intalnirea avand o posesie de 62% si 11 oportunitati de a marca fata de doar 5 ale adversarei.

A fost primul esec stagional in campionat suferit pe Stadionul Gheorghe Hagi, acolo unde nu incasase decat un singur gol pana la acest joc, in victoria cu Mioveni.

Universitatea Craiova

Oltenii au reusit un nou meci cu 5 goluri marcate pe Ion Oblemenco, de aceasta data victima le-a fost CS Mioveni, Andrei Ivan punctand de 4 ori, iar Jovan Markovic a inchis tabela cu o executie de generic, poti incerca pronosticuri Liga 1 inspirate de la piata de goluri.

Elevii lui Laurentiu Reghecampf au ajuns astfel la 7 victorii consecutive, 5 in Liga 1 si doua in Cupa Romaniei, defensiva cedand pentru prima pe acest interval contra argesenilor.

Are cea mai buna linie de atac cu 28 de goluri marcate, iar concurenta in avanposturi la formatia olteana este una acerba, trei atacanti masivi si percuntanti dar si jucatori extrem de activi in benzi sau linia mediana, acolo unde Lyes Houri si Dan Nistor se dovedesc a fi inventivi si combinativi.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Farul (4-3-3): Aioani – de Nooijer, Ghita, Larie, Dussaut – Grameni, Artean, Ciobanu – Purece, Adrian Petre, Chitu. Universitatea Craiova (4-3-3): Pigliacelli – Bancu, Screciu, Gaman, Capatina – Houri, Cretu, Nistor – Ivan, Koljic, Cimpanu.

Vezi aici toate cotele pentru Farul Constanta – Universitatea Craiova!

Absenti.

Farul: Sebastian Mladen – incert; Romario Pires, Alin Dobrosavlevici, Radu Boboc, Ely Fernandes, Josemi Castaneda – accidentati.

U” Craiova: Antoine Conte – accidentat; Ante Roguljic, Paul Papp, Ionut Vina – incerti.

Istoric confruntari directe.

Este primul meci direct intre cele doua formatii sub actuala denumire a gazdelor.

Ponturi pariuri Farul – „U” Craiova -Lily84.

Farul are un singur esec pe teren propriu, dar pana acum nu a infruntat echipe cu adevarat redutabile acasa, cand a facut-o a si pierdut jocul.

Constantenii au un lot bun, dar din care fac parte si foarte multi jucatori tineri neexperimntati, le va fi foarte greu in fata unui adversar foarte puternic, omogen si experimentat.

Craiova dezvolta o forta ofensiva de invidiat, in atac Laurentiu Reghecampf are 3 solutii foarte bune, de asemenea in benzi sunt jucatori de foarte buna calitate, iar linia mediana este valoric superioara celei a Farului.

Iti recomand pronosticul propus de mine la casa de pariuri online Get's Bet. Daca vrei sa iei 600 lei bonus + 25 lei ron pariu gratuit de la Get's Bet o poți face simplu – citește articolul Cod bonus Get's Bet.

Pronostic Farul – „U” Craiova: victorie „U” Craiova cota 2.53