Farul – UTA Arad ponturi pariuri 20.11.2021

farul uta arad ponturi pariuri

Farul Constanta are un nou meci tare pe teren propriu in Liga 1, de aceasta data la malul marii va poposi UTA Arad. Cele doua formatii se vor infrunta sambata cu incepere de la ora 15.00 in cadrul etapei a 16-a a campionatului intern.

farul uta arad ponturi pariuri

Farul

In ultima etapa marinarii au castigat pe teren propriu contra Universitatii Craiova si astfel in urma acestui succes s-au apropiat la doar un punct de play-off, in prezent sunt pe locul 7 cu 24 de puncte.

Are un bilant foarte bun pe Stadionul Gheorghe Hagi acolo unde a reusit sa castige 6 din cele 7 partide disputate, singurul esec a fost un 0-1 cu FCSB, de altfel a incasat doar doua goluri, celalalt a venit de la CS Mioveni. Tinand cont de acest parcurs al sau poti incerca ponturi pariuri Liga 1 pe un nou succes al sau.

Unul dintre punctele sale forte ramane organizarea defensiva, a incasat doar 9 goluri pana acum in 15 etape si are a doua aparare dupa liderul CFR Cluj, trebuie precizat ca 6 din ultimele sale 8 jocuri au avut maxim doua goluri marcate.

UTA Arad

Are un parcurs oscilant pana acum, lasa impresia ca putea obtine ceva mai multe puncte daca se concentra suficient, in prezent dupa 15 etape este pe 8 cu 24 de puncte.

Vine dupa doua rezultate nefavorabile, 0-0 in deplasarea de la CS Mioveni, respectiv un esec 0-2 acasa contra celor de la Chindia Targoviste.

Nu se descurca deloc rau in deplasare de unde a adus jumatate dintre punctele cumulate, mai mult a pierdut un singur joc, 2-1 pe terenul Botosaniului.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Farul (4-4-2): Aioani – de Nooijer, Larie, Ghita,  Dussaut – Pitu, Artean, Coibanu, Purece – Betancor, Ganea.

UTA Arad (4-2-3-1): Iacob – Shlyakov, da Silva, Medjimorec, Vukcevic – Vorobjovas, Batha – Miculescu, Ubbink, Roger – Dangubic.

Vezi aici toate cotele pentru Farul – UTA Arad!

Absenti.

Farul: nu sunt.

UTA Arad: Ioan Hora, Thomas Wagner.

Istoric confruntari directe.

Sub actuala titulatura a constantenilor cele doua echipe sunt la primul meci direct.

Ponturi pariuri Farul – UTA Arad – Lily84.

Farul a facut o a doua repriza foarte buna, dar in primul act oltenii si-au creat nenumarate oportunitati de a marca.

Marinarii se bizuie pe o defensiva foarte sigura, UTA in schimb a pierdut un singur joc in deplasare sezonul actual, marcand de 8 ori in 7 partide.

Ambele echipe vor aborda ofensiv, o remiza nu le este de ajutor niciuneia dintre ele, de asemenea in avanposturi atat la UTA cat si la Farul sunt jucatori de foarte buna calitate ce pot face diferenta, poti incerca piata de goluri oferita de casa de pariuri online Unibet.

Pronostic Farul – UTA Arad: Ambele echipe inscriu cota 2.20