Caută
Close this search box.

FC Arges – UTA Arad ponturi pariuri 02.08.2020

fc arges - uta arad ponturi pariuri

Nu rata pontul la pariuri pe care il oferim la meciul FC Arges – UTA Arad! Meciul se joaca in ultima etapa a play-off-ului de promovare in Liga 1, iar echipa care se va impune isi va asigura biletele pentru primul esalon. Acesta are loc duminica, de la ora 18:15, pe Stadionul Nicolae Dobrin din Pitesti.

fc arges - uta arad ponturi pariuri

FC Arges.

A avut evolutii destul de bune in play-off si a urcat pe locul trei in clasament. Vine dupa o victorie obtinuta cu mult noroc la Ploiesti, acolo unde s-a impus dupa doua greseli mari de arbitraj. A mai invins-o pana acum pe Rapid, singurul esec fiind suferit in fata Mioveniului. Cu un succes va fi sigura de promovarea in Liga 1, iar in cazul unui egal depinde foarte mult de jocul rezultatelor.

Ultimele trei partide in care a fost angrenata au fost de GG si 3+. Cred ca are un moral mai bun decat aradenii, ea fiind echipa care vine tare din urma.

fc arges - uta arad statistici

UTA Arad.

Este la un pas sa dea cu piciorul intr-o sansa uriasa de a promova in Liga 1 dupa o pauza de 12 ani. A inceput play-off-ul cu un avans de cinci puncte, iar acum a ramas la doar doua lungimi in fata in fruntea ierarhiei. In etapa trecuta a avut o prestatie catastrofala cu Rapid, fiind invinsa dupa ce a condus cu 1-0.

Va promova si cu un egal, iar in cazul unui esec are nevoie de cel putin un egal obtinut de Petrolul la Mioveni. Cert e ca nu mai practica fotbalul bun din sezonul regular, iar promovarea pare a fi acum in mare pericol.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

FC Arges (4-2-3-1): Micle – Tofan, Deslandes, Leca, Serbanica – Prepelita, Serban – Matis, Nastasie, Popescu – Buhaescu.

UTA Arad (4-4-2): Iacob – Tomozei, Melinte, Ilie, Rumpoulakou – Oroian, Puscas, Isac, Ursu – Ionita, Buhacianu.

Vezi toate cotele pentru FC Arges – UTA Arad!

Absenti.

  • FC Arges: -.
  • UTA Arad: Moise, Bustea, Stancu, Hrezdac.

Istoric Confruntari Directe.

Cele doua echipe s-au intalnit in sezonul regular tot la Pitesti, iar partida s-a incheiat cu scorul de 0-0. In stagiunea precedenta Argesul a castigat cu 2-1 ambele confruntari.

Voluntari – Dinamo, cota 1.66 – vezi aici pronosticul!

Ponturi pariuri FC Arges – UTA Arad – DBook.

Desi are trei partide consecutive in care a inscris doua goluri, cred ca FC Arges va avea probleme mari cu defensiva aradeana.

Am urmarit meciul cu Petrolul iar pitestenii n-au aratat nimic special, reusind sa inscrie ambele goluri dupa greseli mari de arbitraj, cum spuneam si mai sus.

Am observat ca Argesul are probleme mari cand intalneste o echipa ce se concentreaza mult pe aparare, iar eu ma astept ca aradenii sa vina la Pitesti cu gandul de a conserva scorul de 0-0, egalul fiind suficient pentru oaspeti pentru a promova.

Asadar, nu anticipez un joc bun in atac al gazdelor si mizez pe faptul ca vor marca maxim un gol.

Pronostic FC Arges – UTA Arad: FC Arges sub 1.5 goluri – 1.57