FC Arges – Farul ponturi pariuri 17.10.2021

fc arges farul ponturi pariuri

Dupa periplul nationalelor in preliminariile Campionatului Mondial de Fotbal, campionatele isi reiau activitatea si se reintorc la rutina de zi cu zi. Continua calculele pentru fiecare punct, astfel incat echipele sa isi asigure un loc cat mai cald in clasament. Liga I este departe de ceea ce era in urma cu cativa ani, insa unele confruntari se anunta interesante. Intre acestea FC Arges si Farul sunt doua echipe care ofera spectatorilor fotbal.

fc arges farul ponturi pariuri

Meciul va avea loc duminica de la ora 15:00 Voi juca acest meci la betano, una dintre casele de pariuri care ofera pariorilor cote foarte frumoase. Daca te intereseaza informatii despre un cod bonus betano, poti vizita articolul de aici.

FC Arges.

Ocupa locul 9 in clasament, fiind in zona playoutului, insa nu este la distanta mare de locul 6 care i-ar asigura prezenta in playoff.

Este ultima formatie din clasament care are diferenta pozitiva a golaverajului, insa echipa este recunoscuta pentru faptul ca marcheaz aputin si primeste si mai putine goluri. Are 9 partide fara infrangere, fie ele oficiale sau amicale.

In ultimele 5 partide, are 3 victorii si 2 egaluri. Acestea din urma au venit in ultimele doua etape, 0-0 la Mioveni si acasa cu Chindia. A invins la Dinamo cu 2-0, acasa cu U Craiova 1948 cu 1-0 si la Clinceni cu 1-0.

Farul.

Echipa lui Gica Hagi este pe locul 6, ultimul care asigura accesul in playoff, insa lupta este stransa si mai e mult pana la finalul sezonului regulat.

Nu traverseaza o forma neaparat grozava, avand 2 victorii, 1 egal si 2 infrangeri in ultimele 5 partide din campionat. A pierdut in ultima etapa la Voluntari, cu 1-0 si a adunat 18 puncte, avand un golaveraj de 14 goluri marcate si doar 6 primite.

In deplasare nu are nicio victorie in acest sezon, strangand doar trei egaluri in cele 6 meciuri. A remizat alb atat la UTA Arad, cat si la Rapid, si a terminat 1-1 la U Craiova 1948.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

FC Arges(4-2-3-1): Greab – Musat, dos Santos, Turda, Tofan – Raynov, Meza Colli – Dumitrascu, Isfan, Ribeiro Teles – Arias.

Farul(4-3-3): Aioani – Dussaut, Larie, Ghita, de Nooijer – Artean, Mladen, Purece – Ganea, Jefte, Pitu.

Absenti: –

Istoric Confruntari Directe.

Farul si Viitorul au fuzionat in aceasta vara, nu exista confruntari directe intre aceste doua echipe.

Ponturi pariuri FC Arges- Farul – zamy_bz.

In general meciurile din Liga 1 sunt foarte echilibrate si nu exista o favorita certa. FC Arges joaca bine acasa, iar Farul nu a avut rezultate deosebite in deplasare, cu toate ca jocul echipei lui Hagi nu a fost unul rau. Insa le lipsesc baietilor lui rezultatele. Daca te intereseaza si alte ponturi pariuri Liga 1, poti vizita articolul de aici.

E greu de spus daca ne astepata un meci cu goluri multe, insa statisticile ne arata ca echipele nu stau bine la niciun capitol. Nu au o constanta a golurilor sau a cartonaselor deosebita. Cu toate acestea, la o analiza mai atenta, se observa ca Farul a avut in fiecare din ultimele trei meciuri din deplasare minim 5 cornere.

Pronostic FC Arges – Farul peste 4.5 cornere Farul– 2.00!