FC Arges – UTA Arad ponturi pariuri 23.07.2021

fc arges uta arad ponturi pariuri

Liga I continua weekendul acesta cu etapa a II-a, dupa ce ne-a oferit un inceput surprinzator si cu unele meciuri chiar spectaculoase. Echipele se afla, insa, in continuare la inceput de sezon si incearca sa aiba un start favorabil. Meciul de debut al etapei a II-a are loc la Pitesti si va opune pe FC Arges, echipa din localitate, si UTA Arad.

fc arges uta arad ponturi pariuri

Meciul va avea loc vineri, la orele 18:30 si va fi arbitrat de I. Coza. Voi juca acest meci la Betano si daca te intereseaza cum imi fac cont la betano, viziteaza articolul de aici.

FC Arges.

Este primul meci pe teren propriu din noul sezon, in prima etapa pitestenii pierzand in eterna confruntare cu Universitatea Craiova. A fost un meci strans, pierdut la limita de argeseni, scor 0-1.

A disputat doua amicale inaintea meciurilor oficiale din noul sezon, pierzand fara drept de apel cu Steaua Rosie Belgrad, scor 0-3, si remizand cu Kisvarda, 2-2.

UTA Arad pare un adversar la indemana, mai ales ca in sezonul trecut aradenii s-au remarcat mai ales datorita partidelor desfasurate pe teren propriu, astfel incat FC Arges sa tinteasca clar cele trei puncte.

UTA Arad.

A obtinut un egal alb pe teren propriu in prima etapa, contra Farului Constanta, echipa lui Gica Hagi. Aradenii au controlat jocul, avand chiar si o bara in debutul meciului si, desi au avut si doi oameni in plus pe teren, nu au reusit sa invinga.

In amicalele de dinaintea startului Ligii I, a pierdut un singur meci, cu Haijduk Split, la limita, 0-1.De asemenea, a remizat cu Gorica, echipa din Slovenia, 1-1 si a inregistrat si 3 victorii: cu Ripensia Timisoara(3-2), cu Aluminij, tot din Slovenia(2-1) si cu Viitorul Selimbar, echipa de liga a treia(2-0).

UTA Arad pare o echipa incomoda si va veni cu siguranta la Pitesti sa-si vanda scump pielea.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

FC Arges(4-4-1-1): Greab – Musat, Boldor, Turda, Tofan – Tanase, Meza Colli, Serban, Isfan – Palic – Lupeta.


UTA Arad(4-2-3-1):
Iacob – Vukcevic, Erico, Medjimorec, Shlyakov – Batha, Passaglia – Roger, Ubbink, Miculescu – Hora.

Absenti: –

Istoric Confruntari Directe.

  • Sezonul trecut s-au intalnit de trei ori, de doua ori in sezonul regulat, fiind egal la Pitesti, 1-1, si argesenii invingand in deplasarea de la Arad cu 2-1. In playout s-au mai intalnit o data la Pitesti, FC Arges invingand cu 4-1.

Ponturi pariuri FC Arges – UTA Arad – zamy_bz

Dupa un inceput sarac in goluri, cele doua formatii trebuie sa-si dea drumul la joc si sa obtina ceva. Nu au marcat in prima etapa, insa nu au aratat chiar rau pe faza ofensiva, lipsindu-le si sansa in anumite momente, poate cheie, ale jocului. Vom avea un meci interesant si cred ca ne vor astepta si golurile.

Toate cele trei meciuri din sezonul trecut au avut goluri, ambele echipe marcand in fiecare dintre aceste trei meciuri. Cum statistica arata ca sunt cam zgarcite cu cornerele, cred ca un pariu corect pentru acest meci ar fi ca ambele marcheaza sau peste 2.5 goluri, la o cota de 1.55.

Pronostic FC Arges – UTA Arad – ambele marcheaza sau peste 2.5 goluri – 1.55!