FCSB – Botosani ponturi pariuri 21.11.2021

fcsb botosani ponturi pariuri

Duminica, in prima etapa a returului din Liga 1, FCSB o va intalni pe teren propriu pe FC Botosani, intr-un meci care se va repeta cu siguranta si in play-off, avand in vedere valoarea celor doua echipe.

Partida se va disputa pe Arena Nationala din Bucuresti, incepand cu ora 20:30, fiind arbitrata de Horia Mladinovici si transmisa de canalele Telekom Sport, Digi Sport si Look Sport.

fcsb botosani ponturi pariuri

Urmariti analiza partidei, pontul propus la casa de pariuri Betano si accesati sectiunea cod promo betano pentru a beneficia de avantajele oferite pariorilor!

FCSB

FCSB a trecut in aceasta pauza competitionala printr-un scandal, patronul echipei schimbandu-l pe antrenorul Edi Iordanescu cu fostul tehnician, Toni Petrea, care are rolul de a antrena echipa, a o aduce in cea mai buna forma pana la intrarea in play-off, cand va incepe cu adevarat lupta pentru titlu.

FCSB ocupa locul secund in clasament, cu 31 de puncte, avand marcate 26 de goluri si incasate 12. Este neinvinsa de 8 etape, sub comanda lui Edi Iordanescu adunand 7 victorii, 2 remize si o infrangere.

In ultimele 3 etape, FCSB a castigat 2-1 acasa cu FC Arges, 0-1 pe terenul celor de la Farul Constanta si au remizat acasa, 0-0 cu FC Voluntari.

Acasa sunt neinvinsi in acest sezon, adunand 6 victorii si o remiza, doar CFR avand o linie de clasament mai buna decat ei in meciurile jucate pe teren propriu.

FC Botosani

FC Botosani este o echipa foarte buna a campionatului, omogena, care se axeaza pe continuitate, atat pe banca tehnica cat si la nivelul lotului, fiind una din putinele echipe care vand jucatori atat in campionatul intern cat si in afara obtinand profit si o stabilitate financiara.

Dupa turul de campionat, Botosani ocupa locul 5, adunand 27 de puncte, cu 14 goluri marcate si 11 incasate. Sunt totusi la doar doua puncte de locul 7 si 8, ocupate in acest moment de UTA si FC Voluntari, ceea ce denota faptul ca mai au de tras pentru a fi siguri de participarea in play-off.

FC Botosani a reusit in etapa precedenta sa castige, 0-1 pe terenul lui FC Arges, gol marcat de Edjouma, dupa ce a avut o perioada in care a inregistrat 4 remize si o infrangere.

In deplasare, FC Botosani a reusit sa marcheze in fiecare meci din acest campionat, fiind neinvinsi si ocupand primul loc intr-un clasament al meciurilor jucate in deplasare.

Echipe probabile si absenti

Echipe probabile

FCSB (4-3-3): Vlad – Radunovic, Vinicius, Cristea, Cretu – Oaida, Olaru, Tanase – O. Popescu, Keseru, Cordea

FC Botosani (4-3-3): Pap – Tiganasu, Dawa, Racovitan, Braun – Papa, Edjouma, Florescu – Sila, Barbosa, Ongenda

Absenti

FCSB: Miron

FC Botosani: –

Istoric confruntari directe

FCSB nu a pierdut in ultimele 8 partide in fata celor de la FC Botosani, inregistrand in acest timp 5 victorii si 3 remize.

In ultima partida, chiar in etapa inaugurala a acestui sezon, cele doua echipe au remizat, FCSB ratand si o lovitura de la 11 metri prin Tanase.

FCSB – FC Botosani ponturi pariuri – Paul0722

Pariati pronosticul propus cat si alte ponturi la una dintre casele de pariuri online!

Va fi interesant cum va arata FCSB la primul meci cu noul antrenor, jucatorii cunoscandu-l si stiind ceea ce vrea sa implementeze din punct de vedere tactic.

FCSB este favorita la casele de pariuri, dar trebuie avut in vedere faptul ca Botosani este echipa care joaca cel mai bine in deplasare, marcheaza de fiecare data si poate pune probleme oricui.

O sa avem parte de o partida interesanta, ambele echipe abordand un joc ofensiv, deschis, cu ocazii, ceea ce ma duce cu gandul la un joc in care ambele echipe vor marca, iar FCSB va reusi sa nu piarda.

Pronostic FCSB – Botosani: 1x, GG si peste 8.5 cornere! Cota 4.37!