Caută
Close this search box.

FCSB – CFR Cluj ponturi pariuri 23.01.2022

fcsb cfr cluj ponturi pariuri

Arena Nationala va gazdui duminica seara un meci extrem de important in vederea stabilirii viitoarei campioane a Romaniei. FCSB si CFR Cluj se vor infrunta de la ora 20.00 in cadrul etapei a 22-a din Romania Liga 1, partida putand fi urmarita pe canalele Telekom Sport, Digi Sport si Look Sport +.

fcsb cfr cluj ponturi pariuri

FCSB

Ocupa locul secund in campionatul intern cu 47 de puncte dupa 21 de runde, victorie este insa singura sa optiune in acest meci daca doreste sa spera la titlul de campioana.

Traverseaza o perioada de forma foarte buna cu o serie de 14 partide fara infrangere, ultimul sau esec a fost pe terenul adversarei sale de acum in 29 august, un sec 4-1, poti incerca pe biletul zilei azi un pronostic pe un rezultat pozitiv al sau.

Detine in continuare cel mai bun atac al campionatului intern cu 38 de goluri marcate, 29 dintre acestea fiind reusite atunci cand a evoluat in fata propriilor suporteri.

CFR Cluj

Detine ultimele 4 titluri de campioana in Romania, de asemenea este liderul la zi din Liga 1 cu 10 puncte avans fata de prima urmaritoare.

Echipa pregatita de Dan Petrescu are un bilant impresionat la propriu, 19 victorii si doar doua infrangeri la Botosani si Rapid Bucuresti, ultima venind in 17 octombrie.

Cum era de asteptat se bazeaza pe cea mai sigura defensiva a competitiei interne cu doar 8 goluri incasate. Marko Dungandzic, Sergiu Bus si Cristian Negut sunt noutatile din lotul CFR-ului.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

FCSB (4-3-3): Vlad – Harut, Vinicius, Cristea, Serban – Olaru, Sut, Tanase – Coman, Stoica, Octavian Popescu.

CFR Cluj (4-3-3): Hindrich –  Manea, Bouhenna, Burca, Camora – Deac, Boateng, Sigurjonsson – Omrani, Debeljuh, Costache.

Vezi aici toate cotele pentru FCSB – CFR Cluj!

Absenti.

FCSB: Valentin Cretu, Risto Radunovic – suspendati.

CFR Cluj: nu sunt.

Istoric confruntari directe.

CFR Cluj conduce detasat un bilant al ultimelor 9 infruntari directe, interval in care a obtinut 7 victorii, FCSB are doar una, un alt meci s-a terminat la egalitate.

Ponturi pariuri FCSB – CFR Cluj >>> Lily84.

FCSB are doar varianta victoriei in acest meci pentru a ramane in cursa pentru titlu, oricare alt rezultat ii poate face imposibila realizarea acestui obiectiv.

Adrian Petrea va trebui sa mizeze totul pe cartea atacului, altfel ii va fi greu sa spere ca poate strapunge cea mai buna defensiva a campionatului intern.

Dar acest forcing al gazdelor poate veni ca un efect de bumerang, la randul sau CFR sta foarte bine pe contraatac cu jucatori extrem de rapizi si tehnici.

Mizez pe goluri in acest duel, FCSB va fi nevoita sa atace, nu are alta varianta, un motiv in plus sa aleg piata de goluri oferita de casa de pariuri online Betano. Vezi ce spun pariorii despre aceasta casa de pariuri in articolul Pareri Betano.

Pronostic FCSB – CFR Cluj: 1.5 goluri marcate in meci >>> cota 1.55