Caută
Close this search box.

FCSB – Dinamo ponturi pariuri 12.09.2021

fcsb dinamo ponturi pariuri

FCSB vs Dinamo se anunta un meci extrem de disputat, cele doua formatii se vor infrunta duminica seara pe Arena Nationala in cadrul etapei a 8-a din Romania Liga 1. Partida are ca ora de start 21.00 si poate fi urmarita pe canalele Telekom Sport, Digi Sport si Look Sport +.

fcsb dinamo ponturi pariuri

FCSB

Are un debut de sezon mult sub asteptari, doar 9 puncte cumulate dupa 7 runde, 11 in minus fata de liderul CFR Cluj si se pare ca va rata din nou titlul in Liga 1.

In ultima etapa a pierdut 4-1 chiar in Gruia si a ajuns astfel la 3 partide consecutive fara victorie, esec pe terenul lui Rapid, remiza acasa cu Sepsi si infrangerea de la Cluj.

Eduard Iordanescu a primit intariri serioase se poate spune: Constantin Budescu, Valentin Gheorghe si Claudiu Keseru au semnat cu vicecampioana Romaniei.

Pe teren propriu este totusi neinfranta in cele 4 jocuri disputate, 3 victorii si o remiza fiind rezultatele obtinute. In ciuda locului din clasament are al doilea atac din Liga 1 cu 9 goluri marcate, dupa liderul CFR care are 13, poti incerca ponturi fotbal Romania inspirate de la piata de goluri.

Dinamo

Oaspetii resimt din plin problemele financiare, infuzia de capital din partea investitorilor spanioli practic nu a existat, formatia fiind mentinuta pe linia de plutire de catre suporteri.

Pana in prezent a obtinut doua victorii, ambele pe teren propriu, 3-2 cu FC Voluntari, respectiv 3-1 in fata celor de la Academica Clinceni, in rest a suferit doar infrangeri: FCU Craiova, Chindia Targoviste, CS Mioveni, Farul Constanta si FC Arges fiindu-i oponente.

Asemeni adversarei sale s-a inatrit pe ultima suta de metri dupa de a fost ridicata interdictia la transferuri dictata impotriva sa: Constantin Nica, Gabriel, Torje si Cosmin Matei vor imbraca de acum tricoul alb-rosu.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

FCSB (4-3-3): Vlad – Harut, Cristea, Vinicius Radunovic – Olaru, Oaida, Ovidiu Popescu – Octavian Popescu, Keseru, Cordea.

Dinamo (4-3-3): Esanu – Giafer, Grigore, Eihmann, Filip – Rauta, Itu, Matei – Cretu, Sorescu, Ivanovski.

Vezi aici toate cotele pentru FCSB – Dinamo!

Absenti.

FCSB: Constantin Budescu, Adrian Nita, Florinel Coman, Florin Tanase – accidentati.

Dinamo: Andreas Mihaiu, Mihai Neicutescu, Alin Dudea, Constantin Nica – accidentati.

Istoric confruntari directe.

In sezonul precedent cele doua formatii s-au intalnit de 3 ori, FCSB a castigat ambele partide din campionat, in schimb Dinamo a reusit sa se impuna in Cupa Romaniei.

De altfel gazdele au 4 victorii in ultimele 5 jocuri directe, un motiv pentru casele de pariuri online sa le ofere detasat prima sansa la castig si de aceasta data.

Ponturi pariuri FCSB – Dinamo Lily84.

FCSB a avut timp sa se reorganizeze, in plus a primit intariri serioase in doua compartimente importante, de asemenea Eduard Iordanescu a transmis elevilor sai ce asteptari are.

Dinamo nu o vad sa depaseasca curand criza curenta, chiar daca a adus cativa jucatori importanti ca si nume, nu cred ca acestia vor avea un impact pozitiv imediat.

Mizez pe un succes al gazdelor, linia mediana a ros-albastrilor este net superioara in opinia mea, de asemenea defensiva. In atac cu un Claudiu Keseru, respectiv Octavian Popescu si Alexandru Cordea in benzi, apararea cainilor poate fi lejer deaschisa.

Pronostic FCSB – Dinamo: victorie FCSB & peste 1.5 goluri cota 1.85