FCSB – Gaz Metan ponturi pariuri 07.03.2021

FCSB - Gaz Metan ponturi pariuri

FCSB si Gaz Metan se intalnesc duminica, in Liga 1, intr-o partida care conteaza pentru runda cu numarul 26. Va incepe la ora 20.30.

In acest articol ai pontul propus de mine, unul care te poate surprinde. Citeste informatiile in continuare.

FCSB.

Bucurestenii sunt in continuare primii in Liga 1, insa CFR Cluj a venit la egalitate de puncte. Au castigat ultimele 2 partide de campionat, cu FC Botosani si Chindia. Nu au incasat gol in acele partide. Mai trebuie amintit ca au si cel mai bun atac.

FCSB a castigat 10 din cele 12 partide de acasa in Liga 1. Tocmai de aceea poti pune cu incredere pariuri pe ea la Fortuna.

Atacul este nevoit sa se descurce acum fara Florinel Coman, jucator suspendat in aceasta runda. Se apropie totusi de 3 goluri marcate in medie pe meci acasa.

Gaz Metan.

Se gaseste intr-o perioada slaba din punct de vedere al formei. A pierdut ultimele 3 jocuri de campionat, cu UTA, CFR si Botosani. Este o formatie de goluri in general, care incaseaza foarte usor.

Gaz Metan nu joaca deloc bine in deplasare. Daca luam in calcul si Cupa Romaniei, are acum o serie de 7 partide fara victorie pe teren advers.

Ocupa locul 12 in Liga 1, iar bilantul sau pana acum este 8/4/13. Cu siguranta are nevoie de sansa pentru a scoate ceva de la acest joc.

Echipele probabile si absenti.

Echipele probabile.

FCSB (4-3-3) : Vlad – Radunovic, Harut, Popescu, Miron – Simion, Sut, Olaru – Morutan, Tanase, O. Popescu.
Gaz Metan (4-2-3-1) : Buzbuchi – Moura, Baco, Matias, Velisar – Alceus, Francisco Junior – Chamed, Deaconu, Valente – Nitu .

Absenti.

FCSB : Coman, Filip, Ion, Nedelcu.
Gaz Metan : -.

Istoric Confruntări Directe.

FCSB domina categoric la acest capitol. Ea a castigat si in tur, meci incheiat 3-2. Mediasul are un singur succes in ultimele 10 confruntari directe.

Ponturi pariuri FCSB – Gaz Metan -> Monik.

La acest joc de Liga 1 eu iti ofer un pariu inedit, rar folosit de tipsteri. Consider ca Mediasul va fi echipa cu cele mai multe cartonase in meci.

FCSB va avea cu siguranta posesia, indiferent de scor. Este mult mai tehnica la mijloc, are viteza in benzi, iar oaspetilor de multe ori nu la va ramane decat varianta faultului pentru a-si stopa adversarii.

Statistica ne arata ca FCSB este printre cele mai fair-play echipe din Liga 1, in timp ce Gazul este a doua echipa ca si numar de cartonase galbene incasate, cu 23 mai multe decat adversara de duminica.

Pronostic FCSB – Gaz Metan : Mai multe cartonase galbene : Gaz Metan – Cota 1.69