FCSB – Sepsi ponturi pariuri 25.04.2021

Fcsb - Sepsi ponturi pariuri 21122020

FCSB nu are deloc o misiune facila in disputa cu Sepsi, iar eu voi juca o cota ceva mai mica, de 1.50. Pun pe primul plan siguranta si nu iti recomand pariul in 1 final.

Partida este programata duminica, la Giurgiu, de la ora 21.30. In acest articol gasesti informatii din cele doua tabere si pontul propus.

FCSB.

Bucurestenii erau lideri inaintea acestei a treia runde de play-off, cu un singur punct in fata celor de la CFR Cluj. Au castigat ambele partide din a doua faza a campionatului, cu Botosani si Academica Clinceni. Au marcat cate 2 goluri pe meci, dar trebuie precizat ca adversarii s-au predat suspect de usor, asa cum de altfel era de asteptat. Cu siguranta lucrurile se schimba acum.

FCSB se bazeaza pe un Florin Tanase in mare forma, golgheterul campionatului marcand si runda trecuta de 2 ori. Daca vrei o cota mare, poti paria pe minim un gol reusit de el la Betano. Vezi ce spun pariorii despre aceasta casa de pariuri in articolul Pareri Betano.

De precizat ca sunt in continuare multe absente importante si compartimentul median este „in pioneze”.

Sepsi.

Oaspetii au avut un debut de play-off incredibil de greu si iata ca primele 3 runde le-au adus in fata toate candidatele la tiltu. Au scos un singur punct din cele 2 jocuri precedente, la remiza cu Craiova de pe Ion Oblemenco. A fost un meci fara goluri atunci. Etapa trecuta au fost invinsi acasa de campioana CFR Cluj.

Sepsi ramane pe locul 4 in Liga 1, pozitie care cel mai probabil o si tinteste. Nu cred ca poate mai mult, cel putin in acest an. Este fara gol marcat in play-off si sunt ceva probleme in atac. A parut in scadere de forma in ultima perioada si are o serie de 5 jocuri fara victorie in campionat.

Sepsi joaca totusi destul de bine pe teren strain si a pierdut o singura deplasare din precedentele 11 in Liga 1.

Echipele probabile si absenti.

Echipele probabile.

FCSB (4-3-3) :  Vlad – Cretu, Radunovic, Harut, Cristea – Ovidiu Popescu, Sut, Perianu – Octavian Popescu, Tanase, Morutan. 

Sepsi (4-3-3) : Niczuly – Dimitrov, Bouhenna, Mitrea, Stefanescu – Stefan, Fofana, Paun – Golofca, Safranko, Nouvier. 

Absenti.

FCSB : Olaru, Morutan, Robert Ion, Florinel Coman si Pantea.

Sepsi : Csizser, Dumiter, Istvan Fulop.

Istoric Confruntări Directe.

Cele doua confruntari directe din acest sezon s-au terminat la egalitate, cu acelasi scor : 1-1. FCSB a fost mai buna in ultimul timp si nu pierde de 7 meciuri in fata lui Sepsi.

Ponturi pariuri FCSB – Sepsi -> Monik.

FCSB are fara discutie un lot mai bun si asta se vede si in clasament. Nu degeaba conducea play-offul inaintea etapei. Este in forma, moralul este bun, plus ca Sepsi nu traverseaza cea mai buna forma si este fara victorie in Liga 1 de 5 meciuri. Pariez in sansa dubla 1X.

De asemenea, astept si o partida cu un numar mic de reusite. FCSB ia putine goluri si nu a facut scoruri mari in ultimul timp. Sepsi este si ea o formatie care nu face spectacol si vine dupa 5 partide de sub 2.5 goluri. Va fi o disputa destul de echilibrata si stransa.

Pronostic FCSB – Sepsi : 1X si sub 3.5 goluri – Cota 1.50