Caută
Close this search box.

FCSB – „U” Craiova ponturi pariuri 25.07.2021

fcsb u craiova ponturi pariuri

Arena Nationala din Bucuresti va gazdui duminica seara cu incepere de la ora 21.30 partida dintre FCSB si „U” Craiova care va conta pentru etapa a 2-a din Romania Liga 1. Infruntarea poate fi urmarita pe canalele Telekom Sport, Digi Sport si Look Sport +.

fcsb u craiova ponturi pariuri

FCSB.

Are un debut ezitant de sezon, dupa o remiza alba la Botosani, in care Florin Tanase a ratat un penalty, dar totusi elevii lui Dinu Tudoran nu se pot lauda cu alte mari oportunitati de a marca.

A urmat o victorie destul de chinuita in preliminariile Conference League de aceasta data pe teren propriu cu Sakhtar Karagandy din Kazakhstan, Andrei Cordea a marcat golul victoriei, dar per total ros albastrii nu au tras decat doua suturi pe spatiul portii adverse.

Gazdele au o statistica foarte slaba in Liga 1 unde sunt fara victorie in precedentele 5 partide, de asemenea in ultimele 3 nu au reusit cel putin sa inscrie.

„U” Craiova.

Oltenii au debutat cu un succes in Liga 1, 1-0 acasa in compania celor de la FC Arges Pitesti, dar jocul a fost unul destul de slab, oaspetii avand multe oportunitati de a marca pe Ion Oblemenco.

A urmat esecul din Conference League, 1-0 in Albania contra celor de la Laci, rezultat ce a dus la demiterea antrenorului Marinos Ouzounidis, interimatul va fi asigurat de Dragos Bon, atrenorul secund de pana acum.

De asemenea se pare ca si Alexandru Cicalau este transferat la Galatasaray pentru suma de 6.5 milioane euro, totul urmand a fi parafat zilele urmatoare.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

FCSB (4-3-3): Vlad – Cretu, Cristea, Harut, Radunovic – Vina, Popescu, Morutan – Octavian Popescu, Tanase – Cordea.

„U” Craiova (4-3-3): Pigliacelli – Conte, Constantin, Balasa, Bancu – Mateiu, Nistor, Gustavo – Ivan, Koljic, Cimpanu.

Vezi aici toate cotele pentru FCSB – „U” Craiova!

Absenti.

FCSB: Adrian Nita, Adrian Sut, Andrei Miron, Darius Olaru, Ionut Pantiru – accidentati.

„U” Craiova: Stefan Bairam – incert.

Istoric confruntari directe.

FCSB domina domina bilantul infruntarilor directe, are 18 victorii, in timp ce adversara sa numai 4, alte 3 partide s-au terminat la egalitate. Tinand cont de aceasta statistica pot fi recomandate pronosticuri pentru biletul zilei azi bazate pe un rezultat pozitiv al gazdelor.

Ponturi pariuri FCSB – „U” Craiova – Lily84.

Casa de pariuri online Betano ofera prima sansa la victorie gazdelor infruntarii, dar niciuna dintre echipe nu traverseaza o perioada prea buna de forma.

Din acest motiv am evitat un pronostic pe rezultat final si m-am orientat catre piata de goluri, unde cotele sunt mai mult decat interesante si cu mari sanse de castig.

Craiova are un atac destul de bun, chiar si fara Alexandru Cicaldau, poate sparge o defensiva adversa in continua schimbare si care sufera clar la capitolul omogenitate.

De cealalta parte FCSB se bazeaza pe jucatori inventivi si foarte tehinici in avanposturi, iar acum a revenit si Florinel Coman, clar un plus la acest capitol pentru Dinu Tudoran.

Pronostic FCSB – „U” Craiova: Ambele echipe inscriu cota 1.88