FCU Craiova – FCSB ponturi pariuri 18.09.2021

u craiova 1948 fcsb ponturi pariuri

FCU Craiova are un meci extrem de dificil sambata seara cand va primi vizita celor de la FCSB pe Stadionul Ion Oblemenco. Oaspetii vin cu un moral excelent dupa ce in ultima etapa au facut scorul campionatului contra marii rivale, Dinamo. Meciul poate fi urmarit pe canalele TelekomSport, Digi Sport si Look Sport +.

u craiova 1948 fcsb ponturi pariuri

FCU Craiova

Oltenii au promovat vara aceasta reusind sa castige fara mari probleme Liga a 2-a, dar pe prima scena fotbalistica intampina reale dificultati, un nou esec ii poate arunca in subsolul clasamentului.

Dupa 8 etape a cumulat doar 8 puncte si ocupa locul 12 in clasament, asta in ciuda faptului ca inca nu a infruntat granzii campionatului cu exceptia CFR-ului.

Vine dupa 4 partide consecutive fara a cunoaste gustul succesului, mai mult nu a marcat decat un singur gol in acest interval. Totusi elevii lui Adrian Mutu au un sir de 9 meciuri oficiale acasa fara esec, de evitat insa pronosticuri Liga 1 pe un nou rezultat pozitiv.

FCSB

Vine dupa un succes extraordinar obtinut pe Arena Nationala acolo unde a trecut de marea sa rivala Dinamo cu scorul de 6-0, aceasta fiind cel mai clar succes din ultimii ani.

Dupa doua partide sub comanda lui Edi Iordanescu in care nu reusise sa castige, remiza acasa cu Sepsi si un esec 4-1 pe terenul campioanei CFR Cluj, este pe o panta ascendenta si cu siguranta va aborda meciul la victorie.

In deplasare nu se descurca deloc bine, ultimul succes afara a fost la Botosani si dateaza din 6 mai anul curent, iar precedentele 4 jocuri de pe teren strain a incasat cel putin un gol.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

FCU (4-3-3): Craiova Mogosanu – Negru, Diallo, Kovacic, Huyghebaert – Van Durmen, Albu, Baeten – Vieira, Compagno, Marquet.

FCSB (4-3-3): Vlad – Cretu, Vinicius, Miron, Radunovic – Olaru, Cristea, Octavian Popescu – Cordea, Keseru, Valentin Gheorghe.

Vezi aici toate cotele pentru FCU Craiova – FCSB!

Absenti.

FCU Craiova: Samuel Samaoh, Juan Francisco Bauza – incerti; Vlad Achim – accidentat.

FCSB: Florin Tanase, Florinel Coman – accidentati; Constantin Budescu incert.

Istoric confruntari directe.

Este primul meci direct intre cele doua formatii dupa o pauza de 10 ani.

Ponturi pariuri FCU Craiova – FCSB – Lily84.

FCU Craiova a reusit sa promoveze, dar se pare ca inca nu s-a adaptat cerintelor primei ligi, vine dupa 4 jocuri fara victorie si in care a marcat un singur gol.

FCSB in schimb este pe cai mari dupa victoria cu Dinamo si vine pe Ion Oblemenco decisa sa faca un nou joc ofensiv de exceptie, are armele ncesare, in plus se pare ca pe banca de rezerve poate lua loc si Constantin Budescu.

Oaspetii au cea mai buna cota la victorie la casa de pariuri online Maxbet, din acest motiv iti recomand pronosticul propus de mine la aceasta cas de pariuri.

Pronostic FCU Craiova – FCSB: victorie FCSB & peste 1.5 goluri inscrise in meci cota 2.35