Ferencvaros – Dinamo Kiev ponturi pariuri 28.10.2020

Statistici Serginho
Procentaj: 0%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

Va reusi echipa lui Mircea Lucescu o victorie in deplasarea din Ungaria sau ramane lupta pentru locul al treilea inca deschisa intr-o grupa in care Juventus si Barcelona par deja calificate? VEZI mai jos pontul de cota 2.50 ales pentru acest meci la agentia de pariuri online PublicWin!

ferencvaros dinamo kiev ponturi pariuri 27102020

Ferencvaros.

Pentru antrenorul celor de la Ferencvaros partida de miercuri va fi una extrem de emotionala, el fiind una dintre legendele clubului din Kiev, castigand 22 de trofee cu echipa condusa acum de Mircea Lucescu.

Infrangerea in fata Barcelonei, chiar daca cu scorul de 5-1 a aratat ca echipa este una puternica, meciul fiind echilibrat pentru o buna perioada de timp, iar echipa maghiara avand ocazii destul de mari de a marca la 0-0.

Echipa va juca pentru prima data acasa in Liga Campionilor dupa 25 ani si Rebrov si compania isi doresc o victorie care sa le aduca un avantaj considerabil in lupta pentru locul 3.

Dinamo Kiev.

Echipa condusa de unul din cei mai mari antrenori romani ai tuturor timpurilor, Mircea Lucescu, a inceput traseul european din acest sezon cu o infrangere in fata celor de la Juventus, 0-2, iar un alt rezultat negativ nu ar fi de dorit in vederea luptei pentru calificarea in Europa League.

Echipa a reusit sa se recupereze in vederea meciului din weekend cu Oleksandriya si a obtinut o victorie la limita, victorie ce le intareste moralul inaintea partidei din deplasare.

Echipa este una extrem de bine organizata defensiv, in luna octombrie primind doar 3 goluri in cele 4 meciuri disputate.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Ferencvaros (4-2-3-1): Dibusz; Botka, Blazic, Kovacevic, Civic; Laidouni, Kharatin; Isael, Siger, Zubkov; Nguen.

Dinamo Kiev (4-3-3): Boyko; Kedziora, Zabarnyi, Popov, Karavaev; Shaparenko, Buyalskiy, Sydorchuk; Tsygankov, Rodrigues, Pena.

Absenti.

Ferencvaros: Niciunul.

Dinamo Kiev: Burda, Kostevych, Mykolenko, Bushchan.

Istoric Confruntari Directe.

Cele doua echipe s-au intalnit o singura data intr-un meci direct, in anul 2013, meci incheiat cu victoria celor de la Ferencvaros 3-2.

Ponturi pariuri Ferencvaros – Dinamo Kiev – AlexK.

Intr-o grupa din care mai fac parte granzii Juventus si Barcelona, meciul dintre Ferencvaros si Dinamo Kiev se poate dovedi unul decisiv in lupta pentru locul 3 si continuarea sezonului european in Europa League.

Ferencvaros a aratat un joc ofensiv bun impotriva celor de la Barcelona, dar defensiva acestora nu a putut face fata unor jucatori de talia catalanilor, astfel scorul fiind unul mult mai dur decat ar fi fost echitabil.

Dinamo Kiev este favorita acestui meci, acestia avand o experienta europeana mult mai bogata, dar ma astept ca echipa maghiara sa dea o replica puternica, de aceea voi miza pe un meci cu goluri de ambele parti, dar in care echipa lui Lucescu nu va pierde, pariu oferit de agentia de pariuri online PublicWin!

Pronostic Ferencvaros – Dinamo Kiev X2/Da – Cota 2.50!

Leave a Comment: