Feyenoord – Partizan ponturi pariuri 17.03.2022

feyenoord partizan ponturi pariuri

Luna martie ne aduce fazele eliminatorii din noua competitie organizata de UEFA, Conference League, iar meciurile spectacol revin, olandezii de la Feyenoord, vor primi vizita sarbilor de la Partizan, intr-un joc care in tur ne-a oferit un spectacol neasteptat, marcandu-se nu mai putin de 7 goluri.

Partida se va disputa pe stadionul De Kuip din Rotterdam, incepand cu ora 22:00, fiind arbitrata de englezul A. Taylor.

feyenoord partizan ponturi pariuri

Urmariti analiza partidei si pontul propus la casa de pariuri Superbet !

Feyenoord

Feyenoord a facut un meci senzational in tur, iar in retur isi vor face datoria, calificarea fiind in mare parte realizata, dar vor trebui sa invete din meciul tur si sa inteleaga ca la randul lor vor putea sa fie victime daca nu vor lua in serios partida.

In campionatul intern, Feyenoord ocupa pozitia a 3-a, avand o distanta de 6 puncte fata de locul secund. Au adunat 55 de puncte in cele 26 de jocuri disputate, marcand 59 de goluri si incasand 24.

In ultimele 3 jocuri de campionat au inregistrat o infrangere, 2-1 in deplasare la AZ Alkmar, o remiza 1-1 acasa cu Groningen si o victorie 1-2 in deplasare la Zwole in chiar ultima etapa disputata.

Partizan

Partizan Belgrad anunta ca nu se vor preda usor in acest joc, chiar daca sansele la calificare sunt infime, vor juca cu ambitie, incercand chiar o minune.

In campionatul intern, Partizan conduce clasamentul, avand acelasi punctaj ca si rivalii de la Steaua Rosie, 72 la numar, dupa 27 de etape disputate. Au marcat 64 de goluri si au incasat doar 9.

In ultimele 3 jocuri de campionat au inregistrat doua victorii, 2-1 acasa cu Mladost, 1-0 in deplasare cu Subotica si o remiza in ultima etapa, 0-0 acasa cu Napredak, echipa de pe locul 8.

Echipe probabile si absenti

Echipe probabile

Feyenoord (4-3-3): Marciano – Geertruida, Trauner, Senesi, Malacia – Toornstra, Aursnes, Kokcu – Nelson, Dessers, Sinisterra

Partizan (3-4-3): Popovic – Zivkovic, Miletic, Sanicanin, Urosevic – Jojic, Zdjelar – Markovic, Natcho, Menig – Milovanovic

Absenti

Feyenoord: Bijlow, Sandler, Slot

Partizan: Fejsa, Pantic, Vujacic

Istoric confruntari directe

Partida tur este singura partida directa intre cele doua echipe si s-a incheiat spectaculos, cu scorul de 2-5 pentru Feyenoord, marcand pentru sarbi, Natcho si Jovic, iar pentru olandezi au punctat Toornstra – dubla, Dessers, Geertruida si Sinisterra.

Feyenoord – Partizan ponturi pariuri – Paul0722

Feyenoord nu isi face probleme cu privire la calificare, avantajul de 3 goluri fiind practic linistitor, jucatorilor ramanandu-le doar sa se bucure de fotbal si sa ofere spectacol spectatorilor.

Partizan nu isi permite sa se faca de ras in aceasta competitie, are probleme si in campionat, intrucat au remizat in ultimul joc, dupa infrangerea cu Feyenoord si vor trebui sa isi revina si sa lupte pentru culorile pe care le reprezinta.

Consider ca va fi un joc la indemana celor de la Feyenoord, dar olandezii nu vor forta, incepand partida cu un avantaj linistitor, iar o remiza la pauza sau la final fiind de jucat la casele de pariuri.

Pronostic Feyenoord – Partizan: Pauza Sau Final X – COTA 2.05!