Caută
Close this search box.

Feyenoord – Wolfsberger ponturi pariuri 29.10.2020

feyenoord wolfsberger ponturi pariuri 29102020

Feyenoord si Wolfsberger se vor infrunta joi in etapa a doua dintr-una din cele mai echilibrate grupe ale Europa League. Va reusi echipa olandeza sa sparga gheata dupa 3 remize consecutive? VEZI mai jos pontul de cota 2.80 propus la agentia de pariuri online Unibet!

feyenoord wolfsberger ponturi pariuri 29102020

Feyenoord.

Feyenoord este neinvinsa in acest sezon, acestia reusind 3 victorii si 4 remize pana in acest moment, iar ultimele 3 meciuri s-au terminat la egalitate pentru echipa olandeza.

Dupa o remiza alba in deplasare in prima etapa, Feyenoord are nevoie de o victorie pe teren propriu impotriva echipei cu sansa a patra teoretic in grupa din care mai fac parte Dinamo Zagreb si CSKA Moscova.

Antrenorul echipei nu se va putea baza pe mai multi jucatori, dar cu toate acestea ar trebui sa aiba destule solutii pe banca pentru a le suplini lipsa in fata unei echipe austriece destul de modeste.

Wolfsberger.

Echipa austriaca se bazeaza pe un fotbal extrem de deschis, un singur meci oficial din acest sezon al celor de la Wolfsberger incheindu-se fara goluri de ambele parti.

Ramane de vazut cum va reusi antrenorul Feldhofer sa isi motiveze jucatorii dupa rezultatul din weekend, atunci cand, la capatul unui meci dramatic, echipa a fost invinsa de Rapid Viena cu scorul de 4-3.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Feyenoord (4-2-3-1): Bijlow; Nieuwkoop Spajic, Malacia, Haps; Teixeira, Toornstra, Kokcu; Berghuis, Linssen, Diemers.

Wolfsberger (4-3-1-2): Kofler; Pavelic, Lochoshvili, Baumgartner, Novak; Taferner, Perez, Leitgeb; Liendl; Dieng; Schmerbock

Absenti.

Feyenoord: Bozenik, Fer, Jorgensen, Sensi, van Beek, Sinisterra.

Wolfsberger: Schofl, Vizinger, Gioberlidze, Kuttin, Sprangler.

Istoric Confruntari Directe.

Aceasta va fi prima intalnire intre cele doua echipe.

Ponturi pariuri Feyenoord – Wolfsberger – AlexK.

Meciul dintre Feyenoord si Wolfsberger se anunta unul dintre cele mai spectaculoase meciuri ale zilei de joi, grupa din care fac parte cele doua echipe fiind una extrem de echilibrata dupa prima etapa.

Austriecii au marele avantaj de a fi marcat in fiecare meci din acest sezon, dar problemele defensive sunt mai mult decat evidente, Rapid Viena marcandu-le de 4 ori in weekend, doua dintre aceste goluri venind in ultimul sfert de ora al jocului.

Chiar daca meciul se anunta unul destul de echilibrat, voi miza pe o victorie a celor de la Feyenoord, dar venita la capatul unui meci cu goluri de ambele parti, cota fiind una extrem de atractiva pentru acest pariu la agentia de pariuri online Unibet!

Pronostic Feyenoord – Wolfsberger Feyenoord & Ambele marcheaza – Cota 2.80!