Fiorentina – Bologna ponturi pariuri 29.07.2020

fiorentina bologna ponturi pariuri 03012021

In ultimul meci disputat acasa in acest sezon, Fiorentina primeste vizita celor de la Bologna. Se joaca pe Stadio Artemio Franchi, cu incepere de la ora 22:45. Pentru acest duel, am gasit un pont interesant  care are o cota de 2.05  la Superbet. Citeste acest articol si vezi la final pontul recomandat.

fiorentina bologna ponturi pariuri 29072020

Fiorentina

Echipa de pe  Artemio Franchi a pierdut in ultima etapa primul meci dupa 6 etape in care a obtinut 3 victorii si 3 remize, adversara a fost AS Roma care s-a impus cu 2-1. Din cele 18 meciuri din acest sezon jucate acasa, Fiorentina a pierdut doar 6 meciuri si a obtinut 4 victorii.

Formatia Viola, ocupa doar locul 12 dupa 36 de etape disputate, fiind doar la 11 puncte de zona rosie a clasamentului. Golaverajul echipei este unul negativ avand 44 de goluri inscrise si 47 primite.

Cel mai valoros jucator al echipei, Chiesa a reusit doar 7 goluri in acest sezon si 5 assisturi.

fiorentina - bologna pariuri 28 iulie 2020

Bologna

Are 46 de puncte dupa 36 de runde disputate in acest sezon de Serie A, ocupand in prezent locul 10. Este ferita de grijile retrogradarii pe acest final de sezon, dar nu poate spera nici la o participare in competitiile europene.

A pus capat unei serii de 5 meciuri fara victorie dupa ce in ultima etapa s-a impus acasa contra celor de la Lecce cu scorul de 3-2. Bologna are doar 2 meciuri din cele 18 disputate in deplasare in acest sezon in care nu a primit gol. In 6 din precedentele 8 deplasari s-au marcat peste 3 goluri.

Au un total de 51 de goluri inscrise iar 9 dintre acestea au fost semnate de atacantul Barrow. 

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Fiorentina (3-5-2): Terracciano – Milenkovic, Pezzella, Caceres – Lirola, Duncan, Pulgar, Castrovilli, Dalbert – Chiesa, Ribery

Bologna (4-2-3-1): Skorupski – Mbaye, Danilo, Denswil, Dijks – Medel, Dominguez – Orsolini, Soriano, Sansone – Barrow.

Vezi toate cotele pentru Fiorentina – Bologna!

Absenti.

  • Fiorentina: Benassi si  Dragowsk  nu vor putea juca.
  • Bologna: Tomiyasu, Bani, Schouten si Krejci sunt accidentati, iar Palacio este suspendat.

Istoric Confruntari Directe.

  • In tur, cele doua au remizat cu scorul de 1-1.
  • Fiorentina n-a mai pierdut de 7 ani contra celor de la Bologna.

Ponturi pariuri Fiorentina – Bologna – IulianBNG.

Fiorentina n-a mai pierdut de 10 ani acasa cu Bologna si a reusit 6 victorii in ultimele 7 partide. Chiar daca nu castiga des in acest sezon pe teren propriu, mizez ca o sa reusasca sa se impuna in ultimul meci.

De partea cealalta, Bologna este o echipa care primeste multe goluri, in acest sezon a scos mingea din poarta de 61 de ori.

Mizez pe gazde ca o sa castige acest meci.

Pronostic Fiorentina – Bologna: Victorie Fiorentina – 2.05