Caută
Close this search box.

Fiorentina – Napoli ponturi pariuri 16.05.2021

ponturi pariuri fiorentina vs napoli

Cu un parcurs extrem de bun in ultimele runde, Napoli se afla pe loc de Liga Campionilor cu 2 etape ramase de jucat! In aceasta penultima runda, napoletanii vor juca la Fiorentina, o formatie care a scapat de grija retrogradarii. Vezi in continuare ce ti-am pregatit la acest joc.

ponturi pariuri fiorentina vs napoli

Fiorentina.

Vine dupa meciul „pacii” cu Cagliari; a inregistrat o remiza alba, ajungand astfel la un total de 39 de puncte. Dupa cum am mentionat si in introducere, va evolua in Serie A si in sezonul urmator.

Bartlomiej Dragowski a fost schimbat la pauza meciului cu Cagliari din cauza unei accidentari si este posibil sa nu poata evolua in acest joc.

Revenit dupa suspendare, fundasul brazilian Igor a fost integralist in partida de pe Sardegna Arena. Sanse mari sa il vedem din nou pe acesta in unsprezecele de start. Borja Valero ramane in continuare in afara lotului din cauza accidentarii.

Napoli.

In etapa trecuta a facut din nou o demonstratie de fotbal si s-a impus cu 5-1 in fata celor de la Udinese. Este al 2-lea meci consecutiv in care reuseste sa marcheze cel putin 4 goluri si al 16-lea joc la rand cu gol inscris.

Victor Osimhen a condus atacul in ultimele runde si mai mult ca sigur se va intampla la fel si de aceasta data. O schimbare ar putea aparea in flancul stang al defensivei, acolo unde Mario Rui ar urma sa il inlocuiasca pe Hysaj.

Hirving Lozano si Matteo Politano isi disputa locul de titular in flancul drept al liniei de mijloc.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Fiorentina (3-5-2): Dragowski – Igor, Milenkovic, Pezzella – Caceres, Bonaventura, Pulgar, Castrovilli, Biraghi – Vlahovic, Ribery.

Napoli (4-2-3-1): Meret – Di Lorenzo, Manolas, Rrahmani, Mario Rui – Fabian Ruiz, Bakayoko – Politano, Zielinski, Insigne – Osimhen.

Absenti.

  • Fiorentina: Borja Valero (indisponibil), Dragowski (incert).
  • Napoli: Koulibaly, Ghoulam (indisponibili), Maksimovic, Lobotka, Mertens (incerti).

Istoric Confruntari Directe.

  • Napoli a castigat cu un neverosimil 6-0 partida din turul campionatului.
  • Precedenta confruntare directa disputata pe Stadio Artemio Franchi s-a incheiat cu scorul de 3-4.

Ponturi pariuri Fiorentina – Napoli – ionel_iulian94.

Aflata intr-o forma foarte buna, dar si dispunand de un lot mult mai valoros, consider ca Napoli va reusi sa se aleaga cu toate cele 3 puncte, puncte vitale de altfel in mentinerea pe loc de Liga Campionilor.

Astfel, din categoria pronosticuri 1X2, recomandarea mea la meciul Fiorentina – Napoli este 2 solist.

Pentru ca napoletanii sa se impuna, se da cota 1.47 la Betfair.

Scapata de emotiile retrogradarii, este destul de probabil ca Fiorentina sa ia piciorul „de pe acceleratie” si sa nu reprezinte un real pericol pentru napoletani.

Pronostic Fiorentina – Napoli & Cota: 2 – 1.47