Fiorentina – Roma ponturi pariuri 09.05.2022

fiorentina as roma ponturi pariuri

Stadio Artemio Franchi va gazdui luni seara cu incepere de la ora 21.45 partida dintre Fiorentina si AS Roma. Cele doua formatii sunt in lupta directa pentru locurile de Europa League, meciul putand fi urmarit pe canalele Digi Sport 2 si Orange Sport.

fiorentina as roma ponturi pariuri

Fiorentina

Face un sezon foarte bun in care dupa 35 de runde este pe locul 7 avand 56 de puncte, la egalitate cu Atalanta si 4 peste Hellas Verona. Am ales pronosticuri Italia Serie A inspirate de pe piata de goluri, utilizand functia Betcombo.

A pierdut precedentele trei meciuri din Serie A, ultima data cand a avut o astfel de serie in campionatul italian a fost in 2019, sub conducerea lui Vincenzo Montella.

Ingrijorator pentru Vincenzo Italiano este faptul ca elevii sai nu au marcat decat un gol in 3 din anterioarele 4 infruntari, 2-1 la Salernitana.

Atacul viola a suferit dupa ce Dusan Vlahovic a fost cedat la Juventus in ianuarie, nici Krzysztof Piatek si nici Athur Cabral nu s-au ridicat inca la nivelul atacantului sarb.

Roma

Recent calificata in prima finala a Conference League, are sansa de a termina in Top 5 sezonul actual, obiectiv pentru care duce o lupta teribila cu Lazio, cele doua avand acelasi numar de puncte inaintea acestei runde.

Formatia pregatita de Jose Mourinho a luat insa numai doua puncte din precedentele 3 jocuri, remiza la Napoli, infrangere pe terenul lui Inter si un nou rezultat de egalitate de aceasta data acasa cu Bologna.

Nu stralucit sezonul actual in deplasare, dar nu se poate spune ca a avut rezultate slabe, 7 victorii, tot atatea infrangeri si 3 remize.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Fiorentina (4-3-3): Terracciano – Odriozola, Milenkovic, Igor, Biraghi – Bonaventura, Torreira, Duncan – Gonzalez, Cabral, Saponara.

Roma (3-4-1-2): Patricio – Mancini, Smalling, Kumbulla – Maitland-Niles, Cristante, Veretout, Vina – Pellegrini – Afena-Gyan, Abraham.

Vezi aici toate cotele pentru Fiorentina – Roma!

Absenti.

Fiorentina: Gaetano Castrovilli – accidentat.

Roma: Henrikh Mkhitaryan – accidentat.

Istoric confruntari directe.

AS Roma a castigat fara emotii partida tur cu scorul de 3-1, de asemenea capitolinii s-au impus in fiecare din precedentele 5 meciuri directe disputate in Serie A.

Pe Stadio Artemio Franchi din 2015 si pana in prezent sunt consemnate 7 jocuri. Fiorentina are doua victorii una in campionat si una in Cupa Italiei, un meci s-a terminat nedecis, iar Roma si-a trecut in cont 4 victorii, inlusiv la ultimele doua vizite.

Ponturi pariuri Fiorentina – Roma >>> Lily84.

Fiorentina isi va juca ultima sansa pentru Europa League, in acelasi timp daca Atalanta castiga la Spezia, participarea sa in cupele europene este pusa in pericol.

Roma are un bilant excelent pe Stadio Artemio Franchi unde a castigat 4 din ultimele 6 jocuri sustinute in Serie A, de asemenea capitolinii s-au impus in fiecare din precedentele 5 partide contra Fiorentinei.

Se anunta un meci incins intre doua formatii care doar cu o victorie se mentin in cursa pentru obiectivul fixat, un motiv in plus sa abordez piata de goluri.

Am ales functia Betcombo de la Betano pentru pronosticul meu, citeste si articolul Cod promo Betano si vezi cum poti beneficia de oferta!

Precedentele 4 deplasari ale capitolinilor au avut goluri la ambele porti, de asemenea in 7 din ultimele 8 infruntari directe au marcat atat Fiorentina, cat si AS Roma.

Pronostic Fiorentina – Roma: >> cota 2.50 (opens in a new tab)” rel=”noreferrer noopener nofollow” class=”ek-link”>Ambele echipe inscriu & Fiorentina peste 1.5 cartonase >>> cota 2.50