Ponturi fotbal american 01.01.2022

Forma Andrei Cinculescu: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 54%
Castigate: 29/54
Unitati: -940

Lista de recomandări de astăzi este momentan formată din 4 evenimente din fotbal american-NCAAF. Revin cu o actualizare în cazul în care reușesc să mai extrag și alte bet-uri de valoare. Mult succes!

Arkansas vs Penn State (ora 19:00)

O luăm în ordine cronologică, așa că prima recomandare din listă vine de la disputa dintre Arkansas-Penn State. Mă aștept la un joc foarte spectaculos, așa că am ales să merg pe linia de peste 44,5 puncte.

Cele două formații dețin un compartiment ofensiv foarte solid. Porcii mistreți au înregistrat până acum o medie de 31,5 puncte înscrise pe partidă, în timp ce Penn State completează cu o medie de puțin peste 26 de ppg.

În ceea ce privește zona de apărare, cele două completează pentru circa 41 de puncte. De la oaspeți lipsesc 3 apărători foarte importanți, așa că mă aștept ca această marjă să fie cu mult depășită.

Pont: Peste 44,5 puncte, cota [email protected] Unibet

Notre Dame vs Oklahoma State (ora 20:00)

La acest duel am ales să investesc în linia de peste 41,5 puncte. Notre Dame se află pe locul 21 în rank-ul ofensiv din NCAAF, medie de 35,3 puncte înscrise pe partidă. Au de asemenea un total de 415,3 yards înaintați/meci.

Oklahoma s-a descurcat și ea foarte bine, având peste 400 de yards parcurși și o medie de 30,6 puncte marcate. Într-adevăr, pe plan defensiv, niciuna dintre cele două protagoniste nu cedează mai mult de 19 puncte.

Totuși, ținând cont de eficiența din cele două zone ofensive, tind să cred că aceste cifre pot fi depășite fără niciun fel de probleme. Notre Dame și Oklahoma se întâlnesc pentru prima dată în istorie.

Pont: Peste 41,5 puncte, cota [email protected] Unibet

Ohio State vs Utah (ora 00:00)

Ohio State-Utah este din punctul meu de vedere cel mai interesant duel din această seară de NCAAF. Ne menținem pe aceeași linie de total puncte. Aici am să merg pe linia de peste 59,5 puncte.

Se întâlnesc două dintre cele mai bune compartimente ofensive din NCAAF. Ohio are cel mai bun atac, medie de 45,5 puncte. Utah a stat la fel de bine, completând cu o medie de aproximativ 36 de ppg.

Ambele se confruntă cu probleme minore de lot, majoritatea fiind din zona de apărăre. Per total, ambele cedează puțin peste 20,5 puncte. La fel ca la Notre Dame-Oklahoma, ținând cont de cele două atacuri, tind să cred că aceste cifre vor fi depășite fără probleme.

Pont: Peste 59,5 puncte, cota [email protected] Unibet

Ole Miss vs Baylor (ora 03:45)

Ultima recomandare din listă vine de pe Caesars Superdome, acolo unde avem programată disputa dintre Ole Miss-Baylor. La această confruntare am ales să merg pe linia de +3,5 handicap pusă pe Ole Miss.

Ofensiva a adunat o medie de circa 36 de puncte înscrise pe partidă, în timp ce apărarea a limitat adversarii la 19,2 puncte cedate per meci. Baylor nu s-a descurcat la fel de bine. Atacul a fost solid, punctând de 32,5 ori. Defensiva nu s-a ridicat la același nivel, cedând cel puțin 25 de puncte.

În jocul de astăzi, Baylor nu se poate baza pe Shapen, în timp ce Bohanon are șanse mici de a fi titularizat. Cei doi menționați sunt principalii aruncători ai echipei. Tind să cred că lipsa de experiență din Bowl-uri își va pune amprenta asupra urșilor.

Pont: +3,5 handicap Ole Miss, cota [email protected] Unibet

Leave a Comment: