Ponturi fotbal american 02.01.2021

Forma Andrei Cinculescu: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 58%
Castigate: 15/26
Unitati: 73

Lista de recomandări de astăzi este formată din 5 tips-uri din fotbal american-NFL. Mizăm pe o favorită, 3 linii de total puncte și o linie de handicap. Mult succes!

Baltimore Ravens vs Los Angeles Rams (ora 20:00)

O luăm în ordine cronologică, așa că prima recomandare din listă vine de pe M&T Bank Stadium, acolo unde corbii din Baltimore urmează să primească vizita „țapilor” din Los Angeles. Am ales să merg pe linia de peste 42,5 puncte.

Baltimore ocupă locul 16 în rank în ceea ce privește eficiența ofensivă, medie de 23,7 puncte înscrise pe partidă, în timp ce Los Angeles Rams completează cu o medie de aproximativ 28 de puncte marcate.

În ceea ce privește infracțiunea defensivă, ambele permit cel puțin 21,7 ppg. În ultima dispută directă, susținută în urmă cu doi ani, cele două au convertit pentru un total de 51 de puncte. Mă aștept la un scenariu similar.

Pont: Peste 42,5 puncte, cota [email protected] Unibet

Cincinnati Bengals vs Kansas City Chiefs (ora 20:00)

Tigrii bengalezi se află pe poziția a 6-a în AFC, cu un bilanț de 9W-6L. Nu își mai permit niciun pas greșit, asta pentru a rămâne în cursa pentru un loc de play-off. De cealaltă parte, parcursul celor de la Kansas îl știm deja.

Se află pe poziția de lider în divizie, cu un bilanț de 11W-4L. Sunt neînvinși de 8 etape. La această dispută am să merg pe linia de peste 47,5 puncte marcate. Ambele grupări practică un joc foarte ofensiv.

Cincinnati a înregistrat o medie de 27,3 puncte înscrise pe partidă. Kansas s-a descurcat și mai bine, având o medie de 28,1 ppg. Pe plan defensiv, ambele sunt surprinse de 20,4 ori per meci. Sunt cifre mici, dar ținând cont de eficiența din cele două atacuri, tind să cred că vor fi depășite.

Pont: Peste 47,5 puncte, cota [email protected] Unibet

Tennessee Titans vs Miami Dolphins (ora 20:00)

Titanii din Tennessee au avut un parcurs foarte bun până acum. Se află în prezent pe poziția secundă în AFC, cu un bilanț de 10W-5L. Au o infracțiune ofensivă decentă, total de 340,6 yards înaintați pe partidă.

Au de asemenea o medie de 23,8 puncte înscrise pe partidă. Apărarea este și ea foarte solidă, reușind să limiteze adversarii la 21,7 puncte marcate. Pe propria arenă, Titans a susținut 8 dispute în acest sezon. Au fost învinși doar în două rânduri.

De cealaltă parte, Miami avea la finalul săptămânii a 8-a un bilanț de 1W-7L. Acum este de 8W-7L. După cum se poate deduce și din cifre, forma acestora este foarte bună. Totuși, adversarele întâlnite au fost sub mediocre.

Singurele provocări au fost în fața sfinților din Saints și în fața celor de la Ravens. Linia ofensivă este modestă, medie de 20,3 puncte marcate, în timp ce apărarea permite doar 21 ppg.

Am să merg pe mâna titanilor. Cum am spus, delfinii au obținut 7 victorii consecutive în fața unor adversare mediocre. Nu mă aștept să continue strike-ul pozitiv.

Pont: Tennessee Titans câștigă meciul, cota [email protected] Unibet

Los Angeles Chargers vs Denver Broncos (ora 23:05)

Aici am să merg pe linia de +13,5 handicap pusă pe Denver Broncos. Aceștia se află pe poziția a 12-a în AFC, cu un bilanț de 7W-8L. Au o linie ofensivă foarte slabă, fiind pe locul 23 în rank, cu o medie de 19,9 puncte marcate.

Lucrurile stau complet diferit în apărare. Denver deține cea mai bună infracțiune defensivă din ligă, medie de doar 17,3 puncte cedate/meci. Chargers s-a descurcat puțin mai bine, fiind pe locul 8, cu bilanț de 8W-7L.

Atacul este foarte solid, înregistrând o medie de 27,2 ppg. Apărarea nu s-a ridicat la același nivel, fiind surprinsă de 27,4 ori per meci. Chiar dacă Broncos se confruntă cu probleme serioase de lot, nu îi văd pe aceștia să cedeze la o diferență mai mare de 13 puncte.

Pont: +13,5 handicap Denver Broncos, cota [email protected] Unibet

Green Bay Packers vs Minnesota Vikings (ora 03:20)

Ultima recomandare din listă vine de pe Lambeau Field, acolo unde avem programată disputa dintre Green Bay Packers-Minnesota Vikings. Aici am ales să investesc în linia de peste 38,5 puncte marcate.

Green Bay deține a 13-a cea mai bună ofensivă din ligă, medie de 25,5 puncte înscrise pe partidă, în timp ce vikingii completează cu o medie de 25,6 puncte. Într-adevăr, de la oaspeți lipsește Kirk Cousins. Puțin probabil ca MV să depășească marja de 13-14 puncte.

Chiar și în lipsa acestuia, linia de puncte este scăzută și tind să cred că poate fi atinsă foarte ușor. În ceea ce privește eficiența din apărare, ambele sunt surprinse de cel puțin 21,6 ori per meci. Cele două s-au întâlnit deja în acest sezon. Au completat atunci pentru un total de 65 de puncte.

Pont: Peste 38,5 puncte, cota [email protected] Unibet

Leave a Comment: