Ponturi fotbal american 02.10.2021

Forma Andrei Cinculescu: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 53%
Castigate: 10/19
Unitati: -307

Prima listă de recomandări din fotbal american din această lună este formată din 3 tips-uri. Mizăm pe două linii de handicap și pe o linie de total puncte. Mult succes!

Alabama vs Ole Miss (ora 22:30)

Un duel ce se anunță cu totul exploziv este cel dintre Alabama-Ole Miss. Se întâlnesc două dintre cele mai bune formații din Southestern. La jocul de astăzi am să merg pe linia de +20,5 handicap pusă pe Ole Miss. Mi se pare o linie extrem de mare.

Aceștia dețin cea mai bună ofensivă din NCAAF, total de 635,3 yards înaintați pe partidă. Au de asemenea cea mai bună medie de puncte marcate/meci (52,7). Oricât de bine ar arăta Alabama în defensivă, acest atac pare de neoprit.

Într-adevăr, pe foaie, gazdele au la dispoziție un lot mult mai solid. Chiar și așa, linia de handicap menționată mai sus nu este nici pe departe justificată. În ultima dispută directe, susținută în urmă cu un an, Alabama s-a impus cu scorul de 48-63. Nu văd cum această diferență ar putea fi mărită.

Pont: +20,5 handicap Ole Miss, cota [email protected] Unibet

North Carolina vs Duke (ora 19:00)

Un alt duel ce pare la prima vedere extrem de dezechilibrat este cel dintre North Carolina-Duke. Eu îl văd puțin mai echilibrat, așa că am ales să investesc în linia de +25,6 handicap pusă pe Duke.

North Carolina nu a avut nici pe departe un start de sezon favorabil. Au obținut doar două victorii după primele 4 jocuri. Linia ofensivă a fost eficientă, având un total de 507,3 yards înaintați pe partidă.

Apărarea scade foarte mult din valoarea echipei. Au numai puțin de 383,3 yards permiși/meci. Încasează de asemenea o medie de circa 30 pucuri pe partidă. Va fi foarte greu să diminueze aceste cifre, deoarece Duke are un atac formidabil.

Se află pe locul 7 în rank, cu un total de 543,2 yards parcurși pe partidă, 297,3 fiind prin passing și 251 prin rushing. Au obținut până acum o medie de 38,8 puncte marcate/meci. Chiar nu înțeleg de ce UNC este favorită certă.

Pont: +25,5 handicap Duke, cota [email protected] Unibet

Oklahoma State vs Baylor (ora 02:00)

Ultima vizită o facem în Stillwater, acolo unde avem programată disputa dintre Oklahoma State-Baylor. Acest joc ar putea decide cine va rămâne în cursa pentru câștigarea conferinței. Ambele au în acest moment un bilanț de 4W-0L.

La duelul de astăzi am ales să investesc în linia de peste 42,5 puncte. Avem în față două formații ce dețin un compartiment ofensiv foarte bun. Oklahoma a obținut până acum o medie de 25,8 puncte marcate pe partidă.

Baylor completează cu o medie de aproximativ 43 puncte înscrise/meci. În continuare, atât OS, cât și Baylor sunt două formații destul de „denigrate” de specialiși. Este momentul ideal pentru a arăta că sunt pretendente serioase la câștigarea conferinței.

Pont: Peste 42,5 puncte, cota [email protected] Unibet

Leave a Comment: